Євген Коноплянка: ми показували гідний футбол

KonoplyankaПівзахисник збірної України, вихованець кропивницького футболу, Євген Коноплянка оцінив старт синьо-жовтих в першому матчі в Чехії.

“Цей матч був вкрай важливим для нас, тому що це була не товариська гра, а новий турнір. Відповідальність відчувалася і ми розуміли, що треба вдало почати Лігу націй. Ми грали на виїзді, результат вийшов ідеальним, краще не придумаєш.

Перші чотири хвилини матчу у нас не вийшли, а потім вже гра була під нашим контролем. Втратили м’яч, і пропустили необов’язковий гол. Добре, що підбадьорилися і зрівняли рахунок ще в першому таймі. Я вважаю, що ми показували гідний футбол. Може, це й на краще, що пропустили гол раніше, а не на30-й хвилині. У будь-якому випадку, перший тайм все одно можна занести в актив збірної. В цілому перемогу збірної можна вважати заслуженою.

Звичайно, Марлос став одним з кращих гравців матчу, його роль велика в нашій перемозі, хоча вся команда теж намагалася.

Не думаю, що вимкнення світла на стадіоні вплинуло на наш настрій. Теж згадували, що таке було на матчі Дніпра з Металістом. Звичайно, ми не розраховували, що господарям зарахують технічну поразку… У роздягальні теж не було світла, але включили телефони. Було романтично. Але ми були сконцентровані і налаштовані на гру як треба.

Емоції Шевченка? Так, я його розумію. Останні 10 хвилин мені теж було дуже важко сидіти на лавці запасних.

Зараз про Словаччину складно говорити. Поки немає емоцій, треба пережити цю гру, долетіти додому до Львова, відновитися”, – сказав Коноплянка.

 26 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні