Легендарний захисник «Зірки» потребує допомоги

smichКолишній центральний захисник кіровоградської «Зірки» Олександр Смиченко – особистість дійсно легендарна. І тут відразу згадується гранично надійна пара центрбеків Смиченко – Порошин, яку нападникам конкурентів майже неможливо було пройти й яку суперники боялися, але поважали.

Данилича, через ранню сивину, не помітити на футбольному полі було неможливо. Але вражав він своїм спокоєм, вмінням прийняти вірне рішення й приносити фантастичну користь команді. Тоді, коли Смик, як досі звуть його друзі та вболівальники, в свої найкращі роки виступав за «Зірку», де зіграв близько 500 матчів, наша команда майже не пропускала. Смиченко – володар Кубка УРСР 1975 року, двічі викликався до складу збірної УРСР та входив до числа 22-х найкращих футболістів української зони другої ліги. На полі він  був лідером, авторитетом, наставником й недарма його партнери обрали капітаном команди. Олександр Данилович віддавав усього себе улюбленій грі, а після закінчення видатної кар`єри залишався й залишається відданим спорту і в першу чергу – футболу. Він пишається тим, що його син, а згодом і онук також виступали за «Зірку». Але роки взяли своє, а численні травми, отримані на футбольному полі, не могли не позначитися. Й Олександра Смиченка таки підкосила хвороба й він зараз у важкому стані перебуває в лікарні та сподівається на нашу з Вами підтримку та допомогу.

Для усіх, хто бажає допомогти нашому поважному ветерану, надаємо реквізити: Кіровоградська обласна федерація футболу ЕДРПУО 23679282, МФО 320478, Р/Р 26009924432672 АБ «УКРГАЗБАНК». Призначення платежу: Безповоротна фінансова допомога на лікування Смиченка О.Д. Або особисто звертатися в КОФФ.

Офіційний сайт ФК “Зірка”

 19 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні