Впевнена перемога «Інгульця» на МФК «Миколаїв»

Ing-MukСьогодні у Петровому відбувся матч 4-го туру першої ліги «Інгулець» – МФК «Миколаїв».

До звітного матчу команди підійшли з різним настроєм. Миколаївська команда у перших трьох турах набрала сім очок, а от «Інгулець» лише одне. То ж сьогодні петровська команда мала реабілітуватися за невдалий старт у чемпіонаті.

Аналізуючи стартові склади команд помічаємо, що знову місце у воротах «Інгульця» тренерський штаб довірив Антону Ситникову. Стартовий склад не зазнав змін у порівнянні з попереднім матчем. У гостей була одна вимушена зміна – не міг допомогти Сергій Кравченко.

Вже на першій хвилині зустрічі футболісти «Інгульця» яскраво продемонстрували бажання покращити своє турнірне становище – Владислав Клименко з лівого флангу наважився на удар у ближній кут воріт миколаївців – голкіпер гостей Денис Старченко припустився помилки і м’яч опинився у сітці воріт. Через кілька хвилин воротам гостей загрожував Олександр Акименко, але цього разу голкіпер надійно зіграв. На тринадцятій хвилині гості створили свій перший напівмомент – Олександр Кучеренко виграв боротьбу на ближній штанзі воріт у Віктора Берко після прострілу з флангу.

Владислав Клименко чудово передачею виводив Акименка на «побачення» з голкіпером суперника, але Олександр не зміг дістатися до м’яча – вчасно з воріт вийшов голкіпер Денис Старченко. А на 22-ій хвилині матчу «Інгулець» подвоїв рахунок на табло стадіону у Петровому. До забитого м’яча призвела зразкова контратака – після подачі гостей з кутової позначки господарі перехопили м’яч і стрімко доправили його на половину поля суперника, де Олександр Мішуренко вивів Олександра Акименка один на один з голкіпером миколаївців. Кращий бомбардир першої ліги минулого сезону свій момент реалізував – 2:0. Через три хвилини Віктор Берко головою не поцілив у створ воріт господарів з 10 метрів.

Кілька небезпечних атак провели команди в інтервалі з 39-ої по 42-у хвилину матчу. Спочатку мали шанси на призначення пенальті у ворота «Миколаєва», але арбітр не зафіксував гру рукою захисника гостей у власному штрафному майданчику. Гості відповіли гострим прострілом з правого флангу атаки, але ним сповна не скористалися Олег Дмитренко і Денис Скепський.

А наприкінці першого тайму на «Миколаїв» очікував неприємний сюрприз. За одну хвилину захисник «Миколаєва» Андрій Гурський примудрився отримати дві жовті картки і гості залишилися у меншості. Олег Синьогуб зі штрафного пробив трішки вище дальньої дев’ятки воріт миколаївської команди.
На старті другої половини зустрічі В’ячеслав Піднебенной зі штрафного пробив під перекладину воріт – голкіпер Денис Старченко перевів м’яч на кутовий.

Господарі у подальшому контролювали м’яч, але без особливо небезпечних моментів, граючи на класі та маючи на одного гравця більше. На 66-ій хвилині матчу Євген Запорожець з 25 метрів намагався перекинути голкіпера гостей, але пробив вище воріт. А через сім хвилин Олександр Акименко зі штрафного пробив поруч з дальньою стійкою воріт гостей.

Другий тайм матчу не такий багатий на небезпечні моменти, як перший. Активізувалися господарі наприкінці матчу. На 84-ій хвилині гості самі собі привезли момент – Ніка Січінава пресингу вав захисника і м’яч потрапив до Іллі Коваленка, який не зумів переправити «круглого» у сітку воріт. Після подачі з кутової позначки Олександр Кучеренко цілив у дальній кут воріт гостей, але вчасно захисник миколаївців вибив м’яч з пустих воріт. Матч завершився впевненою перемогою «Інгульця» – 2:0.

У наступному турі, 18 серпня, «Інгулець» зіграє на Львівщині – суперником буде «Рух» (Винники).

«Інгулець» (Петрове) – МФК «Миколаїв» – 2:0 (2:0) (Клименко, 1; Акименко, 22)
«Інгулець»: Ситников, Запорожець (Коваленко, 82), Клименко, Мішуренко (Січінава, 73), Піднебенной (Козак, 68), Акименко (Кен Елла, 90+1), Кучеренко, Балан, Ковальов, Лупашко, Синьогуб
МФК «Миколаїв»: Старченко, Гурський, Берко (Авраменко, 46), Семенина (Брижчук, 76), Ковальов А., Цапій (Антонюк, 46), Дмитренко, Чучман, Рогозинський (Шарабура, 68), Скепський, Попов
Попередження: Балан, 38; Запорожець, 66; Козак, 80 – Гурський, 44, 44.
Вилучення: Гурський, 44.

Портал «Спортивна Кіровоградщина»

 10 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні