На Київщині «Інгулець» здобув перше очко

Kolos-IngУ третьому турі першої ліги петрівський «Інгулець» на виїзді зіграв з ковалівським «Колосом».
У перших двох турах «Інгулець» грав вдома, але рідні стіни не допомогли здобути бодай одне очко. «Авангард» і «Прикарпаття», граючи другим номером, від оборони, змогли святкувати перемоги. Футболістів «Інгульця» ж підводила реалізація створених моментів.

Стартовий склад команд «Інгульця» зазнав змін у порівнянні з попереднім невдалим матчем з «Прикарпаттям». З перших хвилин вийшов новобранець Станіслав Передистий. У захисті знову вийшов і новобранець Максим Ковальов. Повернувся до «основи» Олег Синьогуб. Місце у воротах зайняв Антон Ситников, а Геннадій Ганєв залишився на лаві запасних. Ігор Солдат та Ілля Коваленко втратили місце в «основі».

Від зустрічі «аграріїв» очкували цікавий та напружений матч. Таким він і був. Перші хвилини пройшли за незначної переваги господарів у контролі м’яча. Але по-справжньому перший небезпечний момент стався біля воріт господарів – голкіпер «Колоса» Антон Яшков парирував потужний удар Олександра Акименка. Цей момент було створено на 17-ій хвилині матчу.

У подальшому до перерви було кілька напівмоментів, але рахунок так відкрити і не вдалося. У складі господарів кільком гравцям (Денису Балану, Олександру Мішуренку і Владиславу Клименку) надавали медичну допомогу – небезпечно грали гравці «Колоса».

Активно розпочали другий тайм футболісти ковалівського «Колоса». У гру вступав голкіпер «Інгульця» Антон Ситников. Він парирував потужний удар Юрія Соломки у ближню дев’ятку воріт. Серія подач з кутової позначки не принесла успіху. Захисники «Інгульця» надійно грали, тримаючи оборону у перші 15 хвилин тайму.

Другий тайм пройшов за переваги господарів у контролі м’яча, але стовідсоткових моментів їм створити не вдалося. У компенсовані хвилини матчу зі штрафного цілили у ближній кут воріт, але м’яч пролетів поруч зі стійкою воріт Антона Ситникова. У підсумку матч завершився нульовою нічиєю.

У четвертому турі чемпіонату України серед команд першої ліги 11 серпня «Інгулець» вдома зустрінеться з МФК «Миколаїв».

«Колос» (Ковалівка, Київська область) – «Інгулець» (Петрове, Кіровоградська область) – 0:0
«Колос»: Яшков, Сахневич, Гавриш, Максименко, Зозуля, Мілько, Задоя, Кизилатеш, Соломка, Ільїн (Антюх, 65), Лисенко
«Інгулець»: Ситников, Запорожець Кен Елла, 70), Клименко (Солдат, 85), Мішуренко (Піднебенной, 60), Передистий, Акименко (Козлов, 68), Кучеренко, Балан, Ковальов, Лупашко, Синьогуб
Попередження: Соломка, 42 – Кучеренко, 62; Солдат, 90+4.

Портал «Спортивна Кіровоградщина»

 7 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні