Гравець “Зірки” у складі збірної України вийшов до півфіналу чемпіонату Європи

DrishlukПерегравши суперників із Туреччини з рахунком 1:0, українська команда, в складі якої знову весь матч провів півзахисник кропивницької «Зірки» Кирило Дришлюк, не тільки вийшла в півфінал Євро-2018, але й здобула путівку на чемпіонат світу 2019 року.

Турки, які втратили всі шанси на продовження боротьби були налаштовані рішуче. Але вже на 8-й хвилині запал наших суперників охолодив швидкий гол Сергія Булеци. Хавбек київського «Динамо» відзначився з передачі свого одноклубника Георгія Цитаішвілі.

Після пропущеного м’яча турки активізувалися, але спокійно та надійно зіграли оборонці та голкіпер української збірної. Підопічні Олександра Петракова віддали суперникам м’яч і стали діяти по рахунку, шукаючи свого другого шансу в контратаках. Але, незважаючи на всі зусилля гравців обох команд, ні до, ні після перерви рахунок не змінився – 1:0.

Отже, українці відсвяткували свою другу перемогу на європейській першості й, завдяки розгрому, який несподівано вчинили французи англійцям – 5:0, синьо-жовті вийшли до півфіналу з першого місця. Кирило Дришлюк знову зіграв повний матч і зі своїми функціями впорався добре.

Надалі на нашу команду 28 липня очікує півфінальний матч зі збірною Португалії. Але, незважаючи на подальший розвиток боротьби за нагороди, хлопці Олександра Петракова забезпечили собі путівку на чемпіонат світу, який наступного року буде приймати Польща.

Отже, щиро вітаємо Кирила Дришлюка та його партнерів по збірній із цим видатним досягненням та бажаємо подальших злетів.

Офіційний сайт ФК “Зірка”

 16 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні