“Оболонь Бровар” підписала трьох новачків

Obolon-Brovar2Київська “Оболонь Бровар” підписала трьох новачків.

19-тирічний півзахисник Богдан Покойовий підписав контракт з ФК “Оболонь-Бровар”, за системою 3+1. Новачок “пивоварів” – вихованець ДЮСШ “Іллічівець” (Маріуполь). Раніше виступав ФК “Арсенал-Київ” і литовський “Коларас” (Клайпеда). Останній сезон провів у команді U-19 “Оболонь-Бровар” з якою став чемпіоном першості сезоу 17-18.

22-річний півзахисник Олексій Клак підписав контракт з “пивоварами”, за системою 2+1. Вихованець ДЮСШ міста Кременець, впродовж 2009—2013 років виступав у ДЮФЛ за РВУФК Київ та донецький «Металург». Впродовж 2012—2015 років виступав у командах U-19 i U-21 донецького «Металурга». Також Олексій пограв у “молодіжці” кам’янської “Сталі”, ФК “Буковина”, ФК “Легіоновія” (Польша) і ФК “Волинь”.

Ігор Мединський підписав з “пивоварами” контракт про співпрацю, за системою 2+1. У минулому сезоні Ігор провів у Першій лізі 26 матчів за ПФК “Суми” і ФК “Полтава”. Перший тренер — Василь Івегеш. Виступав за ДЮСШ «Тернопіль» у ДЮФЛ. Чемпіон Європи 2009 року серед студентів. Екс-гравець ФК “Динамо-2”, ФК “Тернопіль”, ФК “Черкаський Дніпро”, ПФК “Суми”, ФК “Полтава”.

Нагадаємо, що на порталі «Спортивна Кіровоградщина» створено спеціальну сторінку «Підготовка команд-суперниць по першій лізі» www.sport-kr.com.ua/?page_id=24138, на якій систематизуються новини по підготовці команд до наступного сезону – новини розміщуються у блозі порталу, а посилання розміщаються на сторінці. У новинах вашій увазі пропонуються останні переходи гравців, товариські матчі та інше.

Так як остаточного складу першої ліги ще немає (на Конференції ПФЛ було сформовано першу лігу з 17 команд, а з 18-ою ще не визначилися – надали право охтирському «Нафтовику» – в разі відмови буде грати «Кремінь»), то у блозі порталу поки ще відображатимуться новини по 15 командах першої ліги (новини про «Зірку» та «Інгулець» як представників Кіровоградщини будуть у розділі «Перша ліга»).

Перейти на сторінку «Підготовка команд-суперниць по першій лізі» можна натиснувши на банер у правій колонці сайту (нижче «Блогів») або нижче цього тексту:

leaga-1

 6 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні