До “Авангарду” може перейти екс-нападник “Ворскли”

Avangard5На відкритому тренуванні краматорського “Авангарду” був помічений екс-нападник полтавської “Ворскли” Олег Баранник.

Відзначимо, що він свого часу відчув присмак Ліги Європи, забивши дубль у ворота “Динамо” (Бухарест).

У 2016 та 2017 грав у першій лізі. Спочатку грав на правах оренди за “Гірник-Спорт”. У 2017 році був повноправним гравцем “Полтави”.

Нагадаємо, що завтра у Петровому “Інгулець” зустрінеться з “Авангардом”. Початок матчу о 18.00.

Нагадаємо, що на порталі «Спортивна Кіровоградщина» створено спеціальну сторінку «Підготовка команд-суперниць по першій лізі» www.sport-kr.com.ua/?page_id=24138, на якій систематизуються новини по підготовці команд до наступного сезону – новини розміщуються у блозі порталу, а посилання розміщаються на сторінці. У новинах вашій увазі пропонуються останні переходи гравців, товариські матчі та інше.

Так як остаточного складу першої ліги ще немає (на Конференції ПФЛ було сформовано першу лігу з 17 команд, а з 18-ою ще не визначилися – надали право охтирському «Нафтовику» – в разі відмови буде грати «Кремінь»), то у блозі порталу поки ще відображатимуться новини по 15 командах першої ліги (новини про «Зірку» та «Інгулець» як представників Кіровоградщини будуть у розділі «Перша ліга»).

Перейти на сторінку «Підготовка команд-суперниць по першій лізі» можна натиснувши на банер у правій колонці сайту (нижче «Блогів») або нижче цього тексту:

leaga-1

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні