“Рух” підписав двох новачків

RuhСьогодні, 17-го липня, на відкритій терасі ресторану «36 По» спортивний директор «Руху» Володимир Лапіцький презентував одразу двох новачків винниківської команди.

Крайній захисник Андрій Бусько є вихованцем львівських «Карпат» і виступатиме за жовто-чорних упродовж сезону на правах оренди. 21-річний гравець уже встиг дебютувати за основну команду зелено-білих, Бусько вийшов на заключні кілька хвилин у матчі проти київського «Динамо». На професійному рівні Андрій формувався як гравець у юнацькому та молодіжному складах «Карпат». Тепер на Буська чекає новий кар’єрний виклик у футболці «Руху». За нашу команду Андрій Бусько виступатиме під 97-им номером.

Ще одним новобранцем винниківчан став фланговий півзахисник Андрій Ляшенко. 20-річний вихованець бродівського футболу свою кар’єру розпочав у складі луцької «Волині». Саме у складі лучан Ляшенко провів 16 матчів у Прем’єр-лізі, згодом до свого активу записав 21 поєдинок у Першій лізі і зумів відзначитися двома голами. Далі у кар’єрі Андрія була команда словацької суперліги «Дунайська Стреда», щоправда, за основу гравцеві дебютувати так і не вдалося. З «Рухом» Ляшенко підписав контракт на один рік, а на його спині красуватиметься 11-ий номер.

Варто відзначити, що обидва футболісти пройшли з «Рухом» два повноцінні збори і своєю роботою переконали тренерський штаб у профпридатності. Футболісти молоді, мають неабиякий потенціал, відтак, сподіваємося, що в «Русі» вони прогресуватимуть і зможуть допомогти команді здобути якомога більше перемог у новому сезоні. Ласкаво просимо до винниківської сім’ї.

Офіційний сайт ФК “Рух”

 6 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні