Відео забитих м’ячів гравцями “Зірки” у ворота “Гірник-Спорту”

2018-07-14-000Вчора, 14 липня, у Горішніх Плавнях (Полтавська область) кропивницька «Зірка» провела товариський матч.

Суперником був місцевий «Гірник-Спорт». Матч завершивя перемогою гостей – 0:2.

Нагадаємо, що 22 липня у Кропивницькому «Зірка» у рамках 1-го туру чемпіонату України серед команд першої ліги прийме луцьку «Волинь». Початок матчу о 18.00.

«Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) – «Зірка» (Кропивницький) – 0:2 (0:1) (Писарєв, 9; Авер’янов, 58)

Пропонуємо відео забитих м’ячів футболістами кропивницької “Зірки”:

Нагадаємо, що на порталі «Спортивна Кіровоградщина» створено спеціальну сторінку «Підготовка команд-суперниць по першій лізі» www.sport-kr.com.ua/?page_id=24138, на якій систематизуються новини по підготовці команд до наступного сезону – новини розміщуються у блозі порталу, а посилання розміщаються на сторінці. У новинах вашій увазі пропонуються останні переходи гравців, товариські матчі та інше.

Так як остаточного складу першої ліги ще немає (на Конференції ПФЛ було сформовано першу лігу з 17 команд, а з 18-ою ще не визначилися – надали право охтирському «Нафтовику» – в разі відмови буде грати «Кремінь»), то у блозі порталу поки ще відображатимуться новини по 15 командах першої ліги (новини про «Зірку» та «Інгулець» як представників Кіровоградщини будуть у розділі «Перша ліга»).

Перейти на сторінку «Підготовка команд-суперниць по першій лізі» можна натиснувши на банер у правій колонці сайту (нижче «Блогів») або нижче цього тексту:

leaga-1

 14 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні