Відбувся тенісний турнір

table-tennisУ загальноосвітній школі №6 селища Знам’янка Друга проведений турнір з настільного тенісу, який був присвячений 26-річниці виведення військ з Афганістану.
Змагання проходили в особистій та командній першості. Серед чоловіків переможцем турніру став вчитель фізичної культури ЗОШ №6 Юрій Бондаренко, друге та третє місця відповідно посіли Віталій Матвєєв і Роман Піддубний. Серед жінок кращою була Лоліта Комбутаєва; Оксана Гусаренко стала другою, Інна Кравцова – третьою.
У командній першості участь взяли шість команд. Перемогу на даному турнірі здобула команда «ПП Матвєєв» (смт. Знам’янка Друга), друге місце – «ШЧ-3» (м. Знам’янка), третє – «Патріот» (смт. Знам’янка Друга).
Переможці були нагороджені медалями, дипломами і грамотами Виконавчого комітету Знам’янської міської ради. Відзначимо, що переможці даного турніру 20-21 лютого захищають честь нашого міста на обласних змаганнях у місті Кіровограді.
Турнір з настільного тенісу пройшов за сприяння Знам’янської міської та селищної рад, відділу молоді та спорту Знам’янської міської ради та депутата міської ради Олега Філіпенка.

Віктор Слюсаренко, газета «Наша Знам’янщина», № 8 (15) від 21.02.2015.

 14 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.