“Чорноморець” мінімально обіграв “Балкани”

balkanuЧорноморець в рамках підготовки до нового сезону зіграв контрольний матч з Балканами.

Незважаючи на товариський статус поєдинку, команди видали цікаву, націлену на атаку гру, ось тільки реалізація в матчі залишала бажати кращого.

Єдиний гол поєдинку забив в середині першого тайму Чорний зі штрафного.

Чорноморець – Балкани 1:0

Гол: Чорний (27)

Чорноморець: Безрук (Литовченко, 46), на перегляді (Ярмоленко, 46), на перегляді (Трубочкін, 63), Трубочкін (Норенков, 57), Романюк (Соколов, 26), на перегляді (на перегляді, 57), Хамелюк ( на перегляді, 57), Леонов (на перегляді, 57), Чорний (Семенів, 57), Татарков (на перегляді, 57), Діденко (Штогрин, 46).

Балкани: Паламарчук (Лукаш, 75), М. Златов, Саламаха (Гончаренко, 75), Юречко, Платунов (А. Опря, 75), К. Пархоменко (Тропанець, 75), Ільницький (Любчак, 75), Герасимец (Гузенко, 70), А. Чернишов (В. Златов, 75), Паламар (Георгієв, 69), Болокан (Райчев, 54).

 

Нагадаємо, що на порталі «Спортивна Кіровоградщина» створено спеціальну сторінку «Підготовка команд-суперниць по першій лізі» www.sport-kr.com.ua/?page_id=24138, на якій систематизуються новини по підготовці команд до наступного сезону – новини розміщуються у блозі порталу, а посилання розміщаються на сторінці. У новинах вашій увазі пропонуються останні переходи гравців, товариські матчі та інше.

Так як остаточного складу першої ліги ще немає (на Конференції ПФЛ було сформовано першу лігу з 17 команд, а з 18-ою ще не визначилися – надали право охтирському «Нафтовику» – в разі відмови буде грати «Кремінь»), то у блозі порталу поки ще відображатимуться новини по 15 командах першої ліги (новини про «Зірку» та «Інгулець» як представників Кіровоградщини будуть у розділі «Перша ліга»).

Перейти на сторінку «Підготовка команд-суперниць по першій лізі» можна натиснувши на банер у правій колонці сайту (нижче «Блогів») або нижче цього тексту:

leaga-1

 8 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні