В Олександрійському районі губернатор відкрив майданчик для міні-футболу

2018-07-10-10Новий футбольний майданчик зі штучним покриттям відкрили сьогодні, 10 липня, у Червонокам’янському навчально-виховному об’єднанні, що на Олександрійщині.

Майданчик для міні-футболу урочисто відкрили голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко, перший заступник голови Олександрійської РДА Юрій Коваль, голова районної ради Ольга Коріненко, директор Червонокам’янського НВО Олександр Голобок і Червонокам’янський сільський голова Тетяна Бессараб.

Новий спортивний майданчик побудували в межах загальноукраїнської програми майже порівну за кошти державного та місцевого бюджетів. Загальна вартість виконаних робіт, які розпочалися у листопаді 2017 року, склала понад 1,47 мільйона гривень.

Сергій Кузьменко привітав місцевих жителів із відкриттям поля для міні-футболу, подарував дітям м’ячі. Разом зі школярами очільник області випробував новий майданчик, символічно відкривши товариський матч першого Червонокам’янського футбольного сезону.

Перед глядачами виступали місцеві хореографічні колективи “Stand up” і “Азарт”. Дітей, що прийшли на відкриття, пригощали морозивом, повідомляють “Олександрійські новини“.

2018-07-10-11

Зазначимо, що після відкриття майданчику у Олександрійському районі голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко відкрив спортивний майданчик для міні-футболу зі штучним покриттям у селі Петрове (Знам’янський район).

 19 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні