“Металіст 1925” програв молодіжці “Ворскли”

metalist1925У другому контрольному матчі суперником “жовто-синіх” був молодіжний склад полтавської “Ворскли”. Ця гра пройшла на виїзді і вийшла зовсім інший, ніж недавній поєдинок проти “Кременя”. У першому таймі звітної гри на поле в основному діяли потенційні новачки команди. Саме тому неозброєним поглядом було видно незіграність хлопців, як в захисній лінії, так і в центрі поля. “Ворскляни” в середині тайму забили два м’ячі, використавши грубі помилки наших захисників. Трохи пізніше Влад Країв, виконуючи навіс зі штрафного, послав “снаряд” прямо в дальній кут воріт. Так рахунок став 2: 1.

Відзначимо, що кожен з футболістів, які перебувають на перегляді, намагався показати себе з найкращого боку. Ну а кого в команді залишити, а кого ні, вирішуватиме тренерський рада. Після перерви грали вже основні виконавці. Момент, щоб паритет відновити, вже в дебюті тайму мав Єгор Коваленко, проте м’яч після його щільного удару потряс поперечину. Пізніше міг забити Давидов, але за господарів зіграв воротар, впевнено зіграв в “ближньому бою”. У кінцівці матчу відмінний шанс не використав Іван Коваленко, зі штрафного метрів з 30-ти влучивши у штангу. У другій половині умови на полі диктували вже наші, мали ряд непоганих моментів, проте зрівняти рахунок так і не зуміли. Відзначаємо активність всіх і кожного, бажання і самовіддачу. На жаль, сьогодні для позитивного результату цього виявилося мало.

Завтра наша команда продовжить підготовку на тренувальній базі у Високому. Ну а наступний контрольний матч “жовто-сині” проведуть 9-го липня. У цей день підопічні Сергія Валяєва зіграють проти чернігівської “Десни”.

“Ворскла” U-21 – “Металлист 1925” – 2:1
4 июля 2018 г. Поселок Крутой Берег. Стадион “Лтава”. Начало матча в 17:00. 40 зрителей. +24°C
Арбитр – Андрей Коваленко
Ассистенты арбитра – Сергей Гостищев и Сергей Подгорный (вся бригада – Полтава)
Составы команд:
“Ворскла” U-21 (футболки белые): Резник (к), Гончар, Тарадуда, Мазур, Куценко, Краснопольский, Челядин, Быков, Сидоренко В., Черткоев, Галата
На замену выходили: Солобчук, Шпортько, Кожевников, Товстый, Мамросенко, Пилипенко, Котов, Юрченко, Коротченко
Старший тренер – Александр Омельчук
“Металлист 1925” (футболки желтые, 1 тайм): три игрока на просмотре, Жданов (к), Емельянов, два игрока на просмотре, Романов, Краев, Синица, игрок на просмотре
“Металлист 1925” (футболки желтые, 2 тайм): Дьяков, Прихна, Цвиренко, игрок на просмотре, Коваленко И., Коваленко Е., Ралюченко, Стороженко, Дехтяренко, Луиз Фернандо, Давыдов (к)
Главный тренер – Сергей Валяев
Голы: Черткоев 28, Сидоренко 32 – Краев 37
Предупреждения: Мазур 44, Челядин 48, Куценко 53, Пилипенко 90+1 – Коваленко И. 80

https://metalist1925.com

 10 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні