СК “Дніпро-1” програв аматорській команді

sc-vpkСьогодні, 30 червня, на навчально-тренувальній базі у Придніпровську СК “Дніпро-1” провів свій третій контрольний матч під час літніх зборів.

Суперником команди Першої ліги був аматорський клуб ВПК-АГРО (Магдалинівка).

СК “Дніпро-1” – ФК ВПК АГРО 1:2

CК “Дніпро-1” (1 тайм): Кліщук, Польовий, Логінов, Зайков, Бровченко, Панасенко, Снижко, Мемешев, Щедрий, Супряга, Кожушко.

(2 тайм): Бабічин, Щаповал, Сафронов, Пінчук, Поплавка, Кравченко, Загальський, Когут, Войцеховський, Чичиков, Куліш.

Голи: Васильєв (18), Кравчук (20), Щедрий (41)

 

Нагадаємо, що на порталі «Спортивна Кіровоградщина» створено спеціальну сторінку «Підготовка команд-суперниць по першій лізі» www.sport-kr.com.ua/?page_id=24138, на якій систематизуються новини по підготовці команд до наступного сезону – новини розміщуються у блозі порталу, а посилання розміщаються на сторінці. У новинах вашій увазі пропонуються останні переходи гравців, товариські матчі та інше.

Так як остаточного складу першої ліги ще немає (на Конференції ПФЛ було сформовано першу лігу з 17 команд, а з 18-ою ще не визначилися – надали право охтирському «Нафтовику» – в разі відмови буде грати «Кремінь»), то у блозі порталу поки ще відображатимуться новини по 15 командах першої ліги (новини про «Зірку» та «Інгулець» як представників Кіровоградщини будуть у розділі «Перша ліга»).

Перейти на сторінку «Підготовка команд-суперниць по першій лізі» можна натиснувши на банер у правій колонці сайту (нижче «Блогів») або нижче цього тексту:

leaga-1

 14 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні