“Прикарпаття” переграло молодіжку “Карпат”

pri-karУ рамках підготовки до старту Першої ліги івано-франківське “Прикарпаття” провело перший спаринг з молодіжною командою львівських “Карпат” U-21.

На товариський матч до Івано-Франківська підопічні Володимира Ковалюка прибули з Яремчі, де “Команда рідного краю” проводить свій перший навчально-тренувальний збір.

Незважаючи на дворазові тренування та дощову погоду, прикарпатці виглядали цікавіше і діяли гостріше впродовж усього поєдинку. Якщо у першому таймі львів’яни відповідали своїми контрвипадами і створили кілька непоганих моментів для взяття воріт, то після перерви “зелено-білі” здебільшого грали другим номером. “Прикарпаття” володіло ініціативою, яка втілилася у два забиті м’ячі. Причому вдалося відзначитися на початку кожного з таймів, які івано-франківці провели двома різними складами.

Спершу на 10-й хвилині Богдан Оринчак класним ударом з меж штрафного відкрив рахунок у цій грі, а по перерві вже Роман Дитко відгукнувся на навісну флангову передачу і на 56-й хвилині головою спрямував м’яча у сітку воріт львів’ян – 2:0. До завершення поєдинку “Прикарпаття” зуміли органзувати ще кілька небезпечних нагод, однак відзначитися більше нікому не вдалося.

Контрольний матч
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Карпати» U-21 (Львів) – 2:0 (1:0)

29 червня. 16:00. Івано-Франківськ. Міський центральний стадіон “Рух”. 300 глядачів. Хмарно. +20°C

“Прикарпаття” (1 тайм): Піцан, Данищук, Ковальчук, Француз, Яневич, Бойко, Борисевич, Лаврук, Оринчак, Цюцюра, Худобяк.
“Прикарпаття” (2 тайм): Вульчин, Громоляк, Бочкур, Прошак, Квасний, Лаврук, Комар, Конкольняк, Януш, Дитко, Цюцюра.
Голи: Оринчак (10), Дитко (56).

Нагадаємо, що вже через два дні – у неділю, 1 липня, івано-франківське “Прикарпаття” гостюватиме у “Місті хіміків”, де проведе спаринг з новачком української Другої ліги – ФК “Калуш” (стадіон “Хімік”, поч. 15:00).

Офіційний сайт ФК “Прикарпаття”

Нагадаємо, що на порталі «Спортивна Кіровоградщина» створено спеціальну сторінку «Підготовка команд-суперниць по першій лізі» www.sport-kr.com.ua/?page_id=24138, на якій систематизуються новини по підготовці команд до наступного сезону – новини розміщуються у блозі порталу, а посилання розміщаються на сторінці. У новинах вашій увазі пропонуються останні переходи гравців, товариські матчі та інше.

Так як остаточного складу першої ліги ще немає (на Конференції ПФЛ було сформовано першу лігу з 17 команд, а з 18-ою ще не визначилися – надали право охтирському «Нафтовику» – в разі відмови буде грати «Кремінь»), то у блозі порталу поки ще відображатимуться новини по 15 командах першої ліги (новини про «Зірку» та «Інгулець» як представників Кіровоградщини будуть у розділі «Перша ліга»).

Перейти на сторінку «Підготовка команд-суперниць по першій лізі» можна натиснувши на банер у правій колонці сайту (нижче «Блогів») або нижче цього тексту:

leaga-1

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні