“Інгулець” вийшов з відпустки і провів перше тренування

fc_IngyletsСьогодні, 19-го червня, команда “Інгулець” вийшла із відпустки та розпочала підготовку до нового сезону.
Перший після відпочинку день для петрівців пройшов у традиційному і звичному графіку – командний збір, мотивуючі слова від головного тренера Сергія Лавриненка.
Не змінили традиціям і прийняли до своїх лав новачків – Антона Ситникова, Олександра Козака і Артема Козлова. Через так званий “коридор слави” прийшли і іменинники – тренер Сергій Таран і півзахисник Владислав Клименко.
2018-06-19-1Після цього було легке годинне заняття, після чого з командою зустрівся президент клубу.
Олександр Поворознюк слідкував за тренуванням, підбадьорював нашу команду, а також влаштував невеликий тест новачку команди голкіперу Антону Ситникову.
Попереду команду очікуються непрості збори, де закладатиметься функціональна готовність, а також відпрацьовуватимуться ігрові зв’язки. Відзначимо, що з першою командою, як і обіцяв наставник клубу, працює кілька гравців з “Інгульця-2”, який з наступного сезону не виступатиме у змаганнях серед професіональних команд.
“Я занадто амбітний, щоб бачити як одна із команд ФК “Інгулець” програє. У мене вистачає сил за цим спостерігати”, – зазначив Поворознюк на першому тренуванні команди.
“Ми віримо, що новачки гармонійно увіллються до нашої ігрової моделі, і допоможуть нам уже з перших турів. Не плануємо кардинально щось змінювати, адже минулий сезон нас зробив більш досвідченими і сильними”, – підкреслив Сергій Лавриненко.

2018-06-19-2

 8 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні