Євген Запорожець: для нас дуже принциповим суперником стане “Зірка”

ZaporozeczНапередодні початку літніх зборів прес-служба “Інгульця” поспілкувалася з півзахисником клубу Євгеном Запорожцем.

Півзахисник нашої команди поділився своїми враженнями від відпустки та оцінив минулий сезон. “Відпочинок пройшов чудово, зміг набратися нових сил та зарядитися позитивними емоціями, – сказав Запорожець. – Звичайно, хотілося відпочити більше, але водночас вже є бажання розпочати тренувальний процес, зустрітися з одноклубниками. За великим рахунком від нас не очікували таких результатів, ніхто не думав, що посядемо таке високе місце в турнірній таблиці. За минулий сезон “Інгулець” зробив відчутний крок вперед у своєму розвитку. Вважаю, що досвід, який ми здобули, допоможе нам в наступному чемпіонаті.”

За словами нашого півзахисника розформування “Інгульця-2” – це рішення виключно в компетенції президента та тренерського штабу. «Керівництво аналізувало продуктивність другої команди, і в підсумку ухвалило таке рішення. Якщо у нас з’явиться власна Академія замість резервної команди, це також буде не найгірше рішення».

Перша ліга в наступному сезоні подарує вболівальникам захоплюючі матчі та неймовірну інтригу і багато в чому стане цікавішою, ніж Прем’єр-Ліга. “У новому сезоні у Першій лізі буде багато команд з великої історію і традиціями, а тому стане ще більш непередбачуваною та цікавою. Багато клубів претендуватимуть на вихід в Прем’єр-Лігу. Впевнений, що кожен матч подарує вболівальникам справжнє свято футболу. В цьому сезоні підвищилися у класі такі амбітні команди як “Агробізнес”, “Металіст-1925”, є у нас «Чорноморець» і «Волинь», «Дніпро-1» і «Сталь», тому очікуємо на запеклу боротьбу. Мої друзі та знайомі, яких зустрічав у відпустці, говорять що Перша ліга буде цікавішою ніж Прем’єр-Ліга.”
Євген Запорожець розповів про претендентів на вихід в Прем’єр-Лігу та наголосив на принциповості дербі з “Зіркою. “Вважаю, що в цьому сезоні сім — вісім команд претендуватимуть на вихід до УПЛ. Зараз зарано говорити про якісь конкретні клуби, адже змагання ще навіть не розпочалися. Відзначу, що для нас дуже принциповим суперником стане “Зірка”. Дербі — завжди цікаві та непередбачувані.”

Для того, щоб претендувати на високі місця, необхідно викладатися на 100% в кожному матчі. ”Намагатимемося в кожному турі демонструвати яскравий футбол та перемагати. Для того, щоб посідати високі місця, необхідно максимально налаштовуватися на кожну гру. Зробимо все необхідно, щоб порадувати наших вболівальників та здійснити свою мрію виходу в Прем’єр-Лігу.”, – резюмував півзахисник “Інгульця”.

 14 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні