Плей-офф ДЮФЛ: перемога є, але цього мало…

fc_zirkaПідопічні Дмитра Кононченка нарешті здобули перемогу в матчі-плей-офф. Це вже був шостий поєдинок за три роки, і вперше – переможний результат!

Весь перший тайм на полі зі штучним покриттям стадіону «Зірка» точилася абсолютно рівна позиційна боротьба з невеликою кількістю небезпечних моментів. Перш за все, варто відзначити чудове зміщення з правого флангу Богдана Гори та класний удар нашого капітана, який, на жаль, прийшовся в поперечину. Далі ж усі атакувальні намагання «зіркових» блокувалися захисниками гостей, а їх воротар уміло підстраховував партнерів.

А от у дніпрян нагода була лише одна. Сталося це, коли партнер не надто вдало відпасував на Дениса Ферта й цю передачу перехопив нападник гостей. Форвард дніпровців одразу ж спробував прострелили під удар комусь із партнерів. На щастя, не вдало.

В другому таймі господарі поля значно активізувалися і ось вже голкіпер суперників реагує на удар зі середньої дистанції. А далі кропивничани таки вийшли вперед. нагородив. Після навісної передачі до штрафної, м’яч прийняв Сулейман Сейтхалілов, який другим дотиком влучив у ближній кут воріт опонентів – 1:0. У наших хлопців з’явилася надія, адже грати залишалося ще більше 20 хвилин.

Після голу картина гри абсолютно змінилася. Далі атакували кропивничани, а гості всіма правдами й неправдами намагалися стримати окрилених господарів. В одному з епізодів прекрасний рейд здійснив Олег Манастирний, але влучного завершення, на жаль, не відбулося. Щоправда, й дніпряни мали декілька потенційно небезпечних нагод. Та все ж більше бажання та самовіддачі було саме в наших хлопців, а гості більше відбивалися, тягнули час й чекали фінального свистка. І свого дніпровці таки домоглися, хоча їх гра, особливо в другому таймі, підтвердила, що ця команда була підопічним Дмитра Кононченка по силах. І як тут не згадати незрозумілу боязкість кропивничан на початку протиборства в Дніпрі, коли й були пропущені вирішальні голи.

Та, незважаючи на те, що до фіналу ДЮФЛ «Зірці» U-16 потрапити не вдалося, своєю грою протягом чемпіонату та в плей-офф хлопці продемонстрували, що потенціал мають великий й потрібно в наступному чемпіонаті його в повній мірі реалізувати й, нарешті, після трьох виходів у плей-офф поспіль таки пробитися до когорти найкращих в Україні.

«Зірка» U-16 (Кропивницький) – ФК «Дніпро» U-16 – 1:0.

Гол: 1:0, Сулейман Сейтхалілов.

Офіційний сайт ФК “Зірка”

 15 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні