Легкоатлети зі Знам’янського району посіли загальнокомандне третє місце

2018-06-02-3skСьогодні, 2 червня, у селищі Олександрівка відбулася обласна спартакіада серед районних ДЮСШ «Колос» за участю сільських школярів «Хто ти, майбутній Олімпієць?» з легкої атлетики.
Участь в змаганнях взяли і спортсмени трьох відділень з легкої атлетики Знам’янської районної КДЮСШ. Вони здобули 14 нагород – по 4 золоті та срібна, а також шість бронзових.

Олеся Крамаренко (Дмитрівське відділення Знам’янської районної КДЮСШ, тренер – Віктор Солдатенко) виграла біг на 200 метрів та стала кращою у стрибках в довжину. Іван Косюк (Володимирівське відділення, тренер – Віталій Воровський) виграв біг на 400 метрів та посів друге місце у бігу на 100 метрів. Анастасія Олефірова (Дмитрівське відділення, тренер – Віктор Солдатенко) виграла біг на 100 метрів та посіла третє місце в бігу на 200 метрів. Богдан Криворіг та Анна Булахова (обоє з Трепівського відділення, тренер – Володимир Бондар) посіли другі місця відповідно у стрибках в довжину та бігу на 1500 метрів. Владислав Приходько (Володимирівське відділення, тренер – Віталій Воровський) посів два треті місця в бігу на 100 метрів та стрибках в довжину. Дар’я Бабічева, Віктор Новіков (обоє з Володимирівського відділення, тренер – Віталій Воровський) та Ярослава Чемерис (Трепівське відділення, тренер – Володимир Бондар) посіли треті місця відповідно у бігу на 1500 метрів серед дівчат і юнаків, бігу на 100 метрів.

В естафеті юнаки зі Знам’янського району посіли третє місце. Загальнокомандному заліку легкоатлети Знам’янського району посіли третє місце. Могли посісти перше місце в загальнокомандному заліку, але не пощастило у естафеті серед дівчат. Цих очок не вистачило для перемоги при підрахунку балів.

2018-06-02-1

2018-06-02-4

2018-06-02-0

Офіційний сайт відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації

 10 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні