Юнаки “Олександрії” втратили перемогу над “Олімпіком”

fc_olexandВчора на стадіоні «ГОЛовківський» футболісти «Олександрії» провели свій заключний матч Чемпіонату України серед команд U-19. Суперниками нашої команди були однолітки з донецького «Олімпіка», які в турнірній таблиці знаходились поруч із нашими земляками.

Перша половина зустрічі пройшла в рівній боротьбі. Кожна з команд створила кілька небезпечних моментів біля воріт суперників, але реалізувати їх жодна зі сторін не зуміла. У нашій команді могли відзначитися – Максим Коваленко, Назар Хрієнко та Павло Пастухов, але їх ударам бракувало влучності.

А відкрили рахунок наші земляки на 63 хвилині зустрічі. Павло Пастухов зіграв у стінку з Сергієм Русьяном, отримав м’яч від Сергія у центрі штрафного майданчика і невідпорно пробив у нижній кут воріт «Олімпіка» – 1:0.

Останні хвилини матчу пройшли з перевагою гостей, які методично намагалися зрівняти рахунок. І це їм вдалося на 89 хвилині після стандарту – автора голу Андрія Кравчука олімпійці на радощах облили водою.

Вже в компенсований арбітром час олександрійська команда втратила шанс вирвати перемогу. Назар Хрієнко, отримавши м’яч у штрафному майданчику, обіграв захисника і пробив з розвороту, але м’яч після його удару просвистів над поперечиною. За хвилину Назар знову мав можливість відзначитися, але невдало виконав стандарт. Так, обидві команди юніорів у переддень літа розійшлися миром, завершивши свій Чемпіонат.

ФК «Олександрія» (U-19) – ФК «Олімпік» (U-19) (Донецьк) – 1:1 (0:0)

26 тур.

30.05.2018. Середа. 12.00.  Головківка, стадіон «ГОЛовківський». +24° C. 100глядачів.

ФК «Олександрія»: Антон Павлов, Родіон Сердюк, Олександр Кобеляш, Євген Ляницький, Євген Солдатенко, Маркіян Пиріг (К), Владислав Гальчак (Дмитро Кузнецов, 46’), Павло Пастухов, Сергій Русьян (Назар Волошин, 74’), Петро Луців (Олександр Сапелкін, 59’), Максим Коваленко (Назар Хрієнко, 34’).

Запасні: Євгеній Самара, Нікіта Скоріно, Денис Бистрий.

Старший тренер: Володимир Максімов.

ФК «Олімпік»: Дані Джуніор Лтайф, Денис Черниш, Максим Таловєров (К), Даніїл Самчук, Олександр Морозюк, Владислав Бородай (Максим Нечаєв, 76’), Пилип Максименко, Артем Тищенко (Дмитро Прокопчук, 57’), Андрій Кравчук, Вадим Коноваленко, Євгеній Топало (Костянтин Бичек, 63’).

Запасні: Віталій Уманський, Дмитро Супрун, Ілля Солоніна.

Старший тренер: Руслан Уманець.

Попередження: В. Гальчак (22’) – В. Бородай (73’), Д. Самчук (87’)

Вилучення: Д. Самчук (90+3’)

Голи: П. Пастухов (63’) – А. Кравчук (89’)

Офіційний сайт ФК “Олександрія”

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні