Нападник “Зірки” лідирує в гонці бомбардирів чемпіонату Казахстану

Aseola-KazahУкраїнський нападник Адерінсола Есеола (належить кропивницькій “Зірці”), який на умовах оренди грає в казахському «Акжайику», своїм дублем приніс перемогу команді в принциповому матчі 11-го туру Казахської Прем’єр-Ліги із «Жетису».

Перед цим протиборством саме гості випереджали «Акжайик» на 1 очко. Тож у разі успіху колектив із Уральску випереджав конкурентів. І свого господарі поля домоглися, хоча й футболісти «Жетису» мали багато гольових можливостей. Основні події розгорнулися в другому таймі, коли спочатку Есеола відгукнувся в штрафному майданчику на передачу з правого флангу та влучно пробив у падінні головою. А згодом український форвард отримав пас з глибини поля від партнера, виграв силову боротьбу в захисника, вийшов сам на сам із голкіпером суперників і вразив ближній нижній кут. Отже, матч завершився з рахунком 2:0, що дозволило «Акжайику», який набрав 13 очок після 11 турів, піднятися на 6-ту сходинку турнірної таблиці. Правда, відставання від лідера – «Астани» – вже доволі суттєве – 18 пунктів.

Ну а Есеола може пишатися тим, що одноосібно, із 7 голами, очолює список бомбардирів КПЛ. Це на один влучний удар більше, ніж у Патріка Твумасі з «Астани».

Офіційний сайт ФК “Зірка”

 8 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні