Відео матчу “Технополь” – “УкрАгроКом” – 2:2

CHKO-fonВідбулися три матчі третього туру Вищої ліги чемпіонату Кіровоградської області з футболу серед аматорських команд сезону 2018 року.

Як вже повідомляв портал “Спортивна Кіровоградщина” дві зустрічі завершилися в нічию. Так, “Олександрія-Аметист” розійшовся миром з командою “Інгул-Агро-Ленд” – 1:1. “Технополь” та “УкрАгроКом” порадували результативним футболом – 2:2. У Гайвороні місцева “Зоря” здобула першу перемогу в сезоні, здолавши первозванівський “Інгул” – 1:0.

Матч “Олімпік” – ФК “Новоукраїнка” перенесено на 20 червня.

3 тур

19.05 Олександрія 16:00 Олександрія-Аметист  1:1 Інгул-Агро-Ленд
19.05 Гайворон 16:00 Зоря  1:0 ФК Інгул
20.05 Кропивницький 16:00 Технополь  2:2 УкрАгроКом

Пропонуємо вашій увазі відео матчу “Технополь” – “УкрАгроКом”:

Відзначимо, що на порталі «Спортивна Кіровоградщина» за підтримки Кіровоградської обласної організації Федерації футболу вища ліга буде висвітлюватися у повноцінному режимі – за допомогою спеціального спортивного компоненту Joomsport створені календар, турнірна таблиці, а також по завершенні матчів буде подаватися їх статистика. Нині створюються профіля футболістів всіх команд-учасниць вищої ліги. Через певний час будуть повноцінні статистичні дані матчів. У нижній частині бокової колонки є картинки, при натисненні на відповідні з них можете перейти на календар змагань чи турнірну таблицю. Нижче них наявна спрощена турнірна таблиця вищої ліги.

Cal-CHKO

Turn-CHKO

Bomb-CHKO

 25 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні