Спецпризначенці з Кропивницького переграли у футбол миколаївців

2018-05-10-1Сьогодні, на полі зі штучним покриттям стадіону «Зірка», пройшов матч Відкритого чемпіонату України Героїв АТО, в якому ФК «Кропивницький» зустрічався з миколаївською «Енергією».

Гра пройшла в доволі цікавій та напруженій боротьбі. Першими забили гості, скориставшись неузгодженими діями нашого захисника та голкіпера. Та потім господарі поля рішуче пішли вперед, створили декілька небезпечних моментів біля воріт конкурентів й таки відігралися. Спочатку м’яч потрапив в поперечину воріт «енергетиків», після удару нашого нападника через себе, але першим на добиванні виявився капітан кропивничан Таріел Гаделія, який ударом головою вразив ціль – 1:1.

По перерві наші воїни продовжували грати активніше в нападі й провели відмінну комбінацію. Партнери вивели в штрафний майданчик майже один на один із голкіпером Дмитра Скобелева, а той не став бити сам, а зробив зрячу передачу на Ярослава Бирсу, якому залишилося лише не промахнутися по порожній «рамці» – 2:1. Та після цього вже гості проявили характер і, після подачі з кутового  та влучного удару головою, знову рахунок став рівним – 2:2. І все ж, останнє слово в цій драматичній битві залишилося за кропивницькими бійцями 3-го полку спецпризначення. Євген Павлов вдало зіграв на перехопленні, увірвався в штрафну, де був зупинений недозволеним прийомом і заробив пенальті. А з «точки» впевнено пробив Дмитро Скобелев, який і встановив остаточний рахунок матчу – 3:2 на користь ФК «Кропивницький». Отже, наші воїни у Відкритому чемпіонаті України Героїв АТО здобули вже другу перемогу в двох матчах.

Офіційний сайт ФК “Зірка”

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні