Віктор Безсмертний: Не бачу аргументів на користь конкурентів Павелко

bessmertnyГолова Кіровоградської обласної федерації футболу Віктор Безсмертний прокоментував рішення КОФФі про висунення на пост президента ФФУ Андрія Павелко, розповівши про переваги цього вибору перед іншими кандидатами. 

– Вікторе Анатолійовичу, як би ви аргументували рішення обласної федерації? Чим вона керувалася, роблячи такий вибір?
– Насамперед я маю зазначити, що питання про висунення Андрія Павелко був винесений нами не тільки на засідання виконкому КОФФі, а й обговорювалося з громадськістю, іншими колективними членами. Так що наше рішення зважене, яке до того ж було одностайним. Це найбільш реальна і перспективна кандидатура. Більше того, з Андрієм Васильовича ми давно знайомі, спільно проводили різні заходи, постійно спілкуємося. Він з 2001 року очолює федерацію футболу Дніпропетровської області, а тому знає свою справу і знайомий з усіма нюансами вітчизняної футбольної кухні. Як кризовий менеджер ця людина, на мій погляд, здатний вивести наш футбол з того піку, в якому він сьогодні опинився.

– Висуванець від Львівщини Ярослав Грисьо також очолює регіональну асоціацію і, як і Павелко, входить у виконавчий комітет ФФУ …
– На жаль, на користь пана Грисьо мені сказати нічого. Чому? А самі посудіть. Два роки правління команди Анатолія Конькова саме він відповідав за регіональні федерації, їхні спільні дії. Однак за цей час так і не зумів нікого ні з ким об’єднати і в цілому не виправдав наших очікувань. Можливо, йому не дали можливості проявити себе в цій справі, або ж він просто переоцінив свої здібності … Не знаю. Але факт очевидний.

– А що скажете про Ігоря Коломойського, буквально вибухнув медіа-простір під завісу кампанії висунення. ЗМІ відразу поспішили охрестити його чи не головним кандидатом на президентство в ФФУ. А як сприйняли такий поворот подій в Кіровограді?
– Зізнаюся, поки не бачу вагомих аргументів на його користь. Не випадково ж, обговорюючи кандидатуру власника «Дніпра», преса і фахівці проводять якісь паралелі з Григорієм Суркісом, якого свого часу пов’язували такі ж відносини з клубом «Динамо». Напевно ця обставина якось сковувало Григорія Михайловича, заважало в роботі. Так, перебуваючи у Будинку футболу, він підняв наш футбол, зробив для України стільки, що багатьом і за роки не повторити. Але чи варто копіювати його? Все-таки ризик виникнення горезвісного конфлікту інтересів великий … Г-на Коломойського незмінно будуть пов’язувати з «Дніпром», хто б що не говорив. І він теж, в разі свого обрання, з перших же днів опиниться під пресингом, і не факт, що зможе впоратися з ним, абстрагуватися від інтересів дніпропетровської команди. Ну очевидно ж, що тут є потенційний дисбаланс, а в нинішній ситуації ризик повинен бути по можливості зведений до мінімуму. Тому наш вибір – Андрій Павелко.

http://pressing.net.ua

 19 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.