Чемпіонат Знам’янського району: результативний футбол від «Колоса» та «Ниви»

2018-04-22-0skСьогодні у Дмитрівці матчем «Колос» – «Нива» завершився другий тур Відкритого чемпіонату Знам’янського району з футболу серед аматорів сезону 2018 року.
Матч розпочався з певної розвідки. На початку матчу краще контролювали м’яч гравці «Нива», але відкрити рахунок вдалося господарям. Сергій Кущов на лінії штрафного майданчику знайшов Корчинського і Максим результативно пробив у ближній нижній кут воріт – 1:0. Пропустивши м’яч, гравці «Ниви» розгубилися і до 23-ої хвилини матчу у їх ворота влетіло ще три м’ячі. Спершу Анатолій Волков подвоїв рахунок. Через хвилину припустився помилки на виході голкіпер «Ниви» Олександр Замуренко і Микола Швець переправив «круглого» у пусті ворота гостей. А на 23-ій хвилині матчу оборона «Ниви» дозволила Юрію Мариничу без перешкод вийти один на один з голкіпером і впевнено його переграти – 4:0. Наприкінці першого тайму матчу команди обмінялися ударами у каркас воріт – Сергій Нагуляк поцілив у перекладину, а Анатолій Волков – у штангу воріт.

Другий тайм матчу активніше розпочали гості. На 50-ій хвилині Сергій Білоголовий переправив м’яч у ворота суперника. Через 11 хвилин ще один м’яч забила «Нива» – відзначився Сергій Нагуляк. Ще через хвилину Ігор Паньковський пробив трішки вище перекладини воріт дмитрівчан. І коли здавалося, що гості перехопили ініціативу на футбольному полі, Максим Корчинський забив надзвичайно важливий гол, збільшивши перевагу у рахунку. А ще через дві хвилини відзначився Анатолій Волков – 6:2. У подальшому мав момент Антон Оганесов, але пробив вище воріт. А на 83-ій хвилині після передачі Романа Андрієнка Максим Корчинський не реалізував вихід один на один з голкіпером гостей, поціливши у штангу воріт. За дві хвилини до завершення основного часу зустрічі Ігор Паньковський встановив остаточний рахунок зустрічі – 6:3. Міг Ігор через хвилину ще раз відзначитися, але не реалізував свій момент.

«Не чекали, що суперник візьме гру у свої руки. Провели перший тайм проти вітру. То ж грали на контратаках. До двох з трьох нами пропущених м’ячів призвели елементарні помилки», – зазначив тренер «Колоса» Олександр Лісовий.

«Провалили перший тайм матчу. Більше контролювали м’яч, а голи влітали у наші ворота», – коротко резюмував наставник «Ниви» Сергій Жуган.

«Колос» (Дмитрівка) – «Нива» (Цибулеве) – 6:3 (4:0) (Корчинський, 14, 63; Волков, 16, 65; Швець, 17; Маринич, 23 – Білоголовий, 50; Нагуляк, 61; Паньковський, 88)
«Колос»: Пастернак, Ткаченко, Назаренко, Шевченко, Швець, Кущов, Корчинський, Андрієнко, Сергєєв Ю. (Кушніренко, 54), Волков А., Маринич
«Нива»: Замуренко, Русін В., Єльник О. (Грабовський, 80), Філінський, Москаленко (Герасимчук, 70), Нагуляк, Білоголовий, Оганесов, Гедерим, Паньковський, Жуган Р.
Попередження: Андрієнко, 61 – Герасимчук, 71; Паньковський, 81.

2018-04-22-1

2018-04-22-2

2018-04-22-3

2018-04-22-4

2018-04-22-5

Офіційний сайт ФК “Буревісник”

 13 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні