У Долинській юнаки “Зірки” зазнали розгромної поразки

fc_zirkaНа жаль, гравці кропивницької «Зірки» U-19 дуже невдало провели перший тайм домашнього поєдинку з однолітками з рівненського «Вереса», що коштувало нашим хлопцям відчутної поразки – 0:3.

Як зазначив наставник нашої команди Андрій Горбань справа навіть не в тому, що поступилися дуже сильній команді, яка не програє вже 12-ть турів поспіль, а в минулому турі переграла київських динамівців. Справа в тому, що в першому таймі наші хлопці вирішили, що можна грати в футбол лише за рахунок передач, забувши про такий важливий фактор, як жорстка боротьба, підбирання та силова протидія конкурентам. Ну й покарання за таке відношення, навіть не до суперників, а до самої гри, яка не терпить зверхнього ставлення, прийшла миттєво. Рішуче налаштовані рівняни використали три зі своїх гольових можливостей, а господарям не вдалося створити жодного реального небезпечного моменту.

В другому таймі, після серйозної розмови в роздягальні, господарі поля діяли вже по іншому, нав’язали конкурентам боротьбу, не прибирали ноги після жорстких стиків і показали, що характер в них, все ж таки, присутній. Але от футболісти «Вереса» діяли по рахунку, більше зосередили зусиль на захисті й не особливо напружували нашу оборону. Як не намагалися кропивничани перемінити хід подій та забити бодай один гол, підопічним Андрія Горбаня це зробити не вдалося. Хоча другим таймом наш наставник залишився задоволеним, адже була небезпека ще більш відчутної невдачі. Якщо юні «зіркові», надалі будуть грати з такою ж самовіддачею та настроєм, як після перерви в грі з рівненцями, то буде діло. Але деяким футболістам все ж потрібно замислитися над тим чого вони прагнуть досягнути в футболі й зрозуміти, що право в складі потрібно «вигризати» на тренуваннях й саме в таких матчах, як з «Вересом».

А поки що поразка від «Вереса» повинна послугувати гарним уроком для хлопців й вони більш наполегливо та самовіддано будуть готуватися до наступних баталій, яких в цьому сезоні залишилось аж п’ять. Тож, будемо сподіватися, що команда поліпшить своє турнірне становище.

«Зірка» U-19 (Кропивницький) – «Верес» U-19 (Рівне) – 0:3 (0:3).

21 квітня 2018 року (субота). Початок о 14:00. Долинська. Стадіон «Колос». 100 глядачів. +20 С. Чемпіонат України U-19, 2 коло, 20-й тур.

Арбітр: Рижий Андрій (Дніпро).

Асистенти арбітра: Миронов Олексій (Полтава), Удовенко Сергій (Кропивницький).

Четвертий арбітр: Поліщук Максим (Кривий Ріг).

Спостерігач арбітражу: Саботюк Сергій (Київ).

«Зірка» U-19: 96. Степанцов Богдан, 68. Сираш Микола, 85. Ходорченко Микита, 54. Широков Дмитро, 56. Ромашев Денис, 69. Сурженко Максим (57. Писарєв Станіслав, 37), 80. Крутін Максим (91. Боздаган’ян Михайло, 37), 72. Лопушенко Ігор, 63. Павлюк Кирило (50. Черних Роман, 87), 49. Хруленко Олександр (к/к), 71. Лев Артем (84. Фальковський Данило, 72). Запасні: 88. Сидоренко Ярослав, 48. Коноваленко Максим, 75.Савицький Андрій.

«Верес» U-19: 12. Жупанський Віталій, 3. Харіпов Олексій,  2. Медведєв Олександр, 6. Карвацький Андрій (10. Савула Валентин, 83), 15. Тягло Орест, 20. Горін Олег, 4. Олексів Віталій (17. Сидорів Роман, 88), 11. Дахновський Віталій (5. Демків Станіслав, 79), 7. Вичіжанін Андрій (19. Міщук Остап, 64), 9. Ременяк Артур (к/к) (16. Стебельський Назар, 90+1), 13. Хімчак Максим. Запасні: 1. Паламар Владислав, 8. Пентелейчук Дмитро. Старший тренер: Колобич Олег.

Голи: 0:1, Вичіжанін Максим (5), 0:2, Дахновський Віталій (22), 0:3, Дахновський Віталій (45+2).

Попередження: Крутін Максим (34), Лопушенко Ігор (42), Олексів Віталій (43), Дахновський Віталій (48), Боздаган’ян Михайло (86), Ромашев Денис (90+4).

Офіційний сайт ФК “Зірка”

 12 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні