Кропивничанка стала абсолютною чемпіонкою всеукраїнського турніру

19041817Абсолютною чемпіонкою всеукраїнського відкритого турніру з важкої атлетики пам’яті героїв Чорнобиля, який відбувся у Славутичі, стала вихованка кропивницької СДЮСШОР «Надія» Ольга Пікаш.

Кропивничанка не знала собі рівних серед жінок у ривку, поштовху та за сумою двоборства в категорії до 63 кг, передає кореспондент CBN.

Серед дівчат до 17 років у ваговій категорії до 53 кг Дарина Шестель здобула три срібні нагороди, а Валерія Марущак, яка виступала в категорії понад 69 кг, була другою в ривку та третьою в поштовху, що дозволило приміряти бронзову медаль за сумою двох видів програми.

Серед дівчат до 13 років, які виявляли найкращих в рамках чемпіонату України, Дарина Шестель була поза конкуренцією, здобувши беззаперечне золото, а Вікторія Петрова тричі піднімалася на бронзову сходинку п’єдесталу пошани.

У юнаків до 13 років у ваговій категорії до 56 кг Ярослав Єлецький став срібним призером у ривку, бронзовим – у поштовху й посів третє місце у загальному заліку.

Важкоатлетки Кіровоградщини стали переможницями чемпіонату України в командному заліку серед дівчат до 13 років. Тренує дівчат Заслужений тренер України В’ячеслав Жуков.

 12 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні