Створено турнір по прогнозуванню матчів чемпіонату Знам’янського району

Znrn-ch-sk-2018Шановні шанувальники футболу! На сайті ФК «Буревісник» fcburevisnyk.com створено турнір прогнозів з можливістю прогнозування матчів Відкритого Чемпіонату Знам’янського району з футболу серед аматорів 2018 року.

У найближчі дні буде запущено можливість прогнозування матчів Кубка пам’яті Сергій Коржа сезону 2018 року. Слідкуйте за новинами на сайті.
Нині ж зупинимося на основних технічних нюансах турніру прогнозів.
Щоб взяти участь у турнірі прогнозів Ви маєте зареєструватися на сайті ФК «Буревісник». У цьому Вам допоможе модуль «Форма входу» у правій колонці сайту. Натискаєте на слово «Зареєструватися» і з’явиться форма реєстрації на сайті. Заповнюєте її (прохання – довжина логіна не більше 10-12 символів) і на Вашу електронну пошту прийде лист, у якому буде посилання для активізації Вашого облікового запису. Якщо Ви не активізували свій обліковий запис, то він буде видалений через 2-3 дні (ця процедура виконується періодично через кожні 2-3 дні задля знищення спам-ботів).
Заходити на турнір прогнозів можете, натиснувши на пункт верхнього горизонтального меню. Відразу Ви потрапляєте на турнірну таблицю турніру прогнозів. У спливаючому списку можете вибрати турнір «ВЧЗР-2018» (Скорочення Відкритого чемпіонату Знам’янського району) і переглянути здобуті бали учасників турніру прогнозів.
У пункті «Зробити прогноз» маєте можливість зробити прогнози на матчі (повинні перебувати на сайті під своїм обліковим записом (під логіком зайти через «Форма входу»)). Прогнозуєте рахунок матчу. Прогнози вводите у вільні клітинки. Після внесення прогнозів на матч натискаєте на значок їх збереження (картинка-дискета).
У пункті «Історія прогнозів» маєте змогу переглянути зроблені прогнози всіма учасниками після останнього терміну подачі прогнозів матчів (останній термін подачі прогнозів на матчі чемпіонату району виставлено субота 12.00 – коли буде точно відомо початок матчів туру, то може бути продовжено прийом прогнозів до їх початків). Серед прогнозів на матчі можете виокремити лише свої прогнози, поставши галочку у відповідному місці.
Обрахунки балів турніру прогнозів:
1) за вгаданий рахунок учасник отримає 5 балів;
2) за вгаданих різницю забитих-пропущених м’ячів та переможця учасник отримує 3 бали;
3) за вгаданий нічийний результат матчу учасник отримує 3 бали;
4) за вгаданого переможця матчу учасник отримує 2 бали.

Офіційний сайт ФК “Буревісник”

 9 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні