«Нива» – «Локомотив» (2:2): після матчу

Znrn-ch-sk-2018По завершенні матчу першого туру Відкритого чемпіонату Знам’янського району з футболу «Нива» – «Локомотив» (2:2) тренери обох команд поділилися своїми враженнями від гри.

Тренер «Ниви» Сергій Жуган: «Вийшла важка гра на весняному полі. «Локомотив» не погано виглядав. Наші хлопці зуміли проявити характер і уникнути поразки. Хочу також відзначити гру новачків нашої команди Максима Гедерима та Ігоря Паньковського, які підсилили гру. Всім своїм хлопцям дякую за гру, дякую, що до останньої хвилини грали. Могли і ми виграти, а могли і програти. Нічия є закономірним результатом, хоча на пару моментів у нас було більше».

Тренер «Локомотиву» Валерій Лень: «У нас не було нападника. У цьому матчі не могли допомогти чотири основні футболісти команди Дмитро Левченко, Дмитро Воробйов, Єгор Бугайов та Володимир Дюжев. За рахунок досвідчених футболістів Андрія Марущука, Дмитра Баланди, Бориса Сафронова і Валентина Александрова вдалося досягти результату. Що створили було використано. Красивим вийшов наш другий м’яч – Марущук відрізав пів команди суперника і вивів Сафронова на побачення з голкіпером, яке він завершив голом. За п’ять хвилин до завершення матчу ми пропустили – наш голкіпер не пішов на м’яч і пропустили. Після матчу мені сказав, що очі засліпило сонце. А так загалом мені гра сподобалася».

Офіційний сайт ФК “Буревісник”

 7 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні