Віктор Слюсаренко: Дякую за досягнення такого високого результату як третє місце

2018-03-31-0Команда Знам’янського району посіла третє місце на чемпіонаті Кіровоградської області з футзалу, що проходив у залік ОСІ серед команд ОТГ, районів та міст області у 2018 році.

Своїми враженнями про змагання поділився головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської РДА Віктор Слюсаренко, який був представником команди на цих змаганнях.

– Скажіть, будь ласка, чому на цих змаганнях Знам’янський район представляла команда «Буревісник» (Богданівка)?
– Ці змагання пройшли у рамках обласних спортивних ігор серед ОТГ, районів та міст Кіровоградської області. Наш район сповідує ступені змагань. У Знам’янському районі проводяться змагання у рамках Районної Спартакіади; цього року це 38-а Спартакіада. Переможець районних змагань представляє наш район на відповідних обласних змаганнях. Нагадаю, що Першість району з футзалу, що проходила в січні-лютому цього року, виграв ФК «Казарня». Ця команда мала представляти наш район. Проводилася підготовка документів для участі цієї команди у змаганні, але так склалося, що за три дні до початку обласних змагань стало відомо, що гравці «Казарні» по особистих причинах не зможуть взяти участь. Постало питання: чи буде Знам’янський район представлений на обласних змаганнях з футзалу? Враховуючи територіальну близькість села Богданівка у порівнянні з іншими населеними пунктами району та досвід у попередніх обласних змаганнях, на яких наш район виручали тренери-викладачі районної КДЮСШ Олександр Довженко та Євген Бандурка, я звернувся до них за допомогою. Дякую Олександру Володимировичу та Євгену Миколайовичу за те, що погодилися прийти на допомогу та швидко сформувати склад команди району. Згуртованість, віра у свої сили та бажання продемонструвати хорошу гру дозволили досягти найкращого результату за останні роки на обласних змаганнях з футзалу. Також висловлюю слова вдячності всім гравцям команди за досягнення такого високого результату як третє місце.

– Оцініть рівень гри команди Знам’янського району?
– Відсутність повноцінної підготовки, проблеми зі складом та інші причини не дозволили стати чемпіонами області. У певних моментам нам не пощастило. Чого лише вартий автогол у наші ворота в ключовому матчі з Новоукраїнською ОТГ – по такій траєкторії при подвійному рикошеті від захисників команди та перекладини м’яч міг залетіти лише у одному випадків зі ста. Давно такого автоголу не бачив. Також тривалий час пройшов після завершення Першості району. Не грала команда з нашого району у чемпіонаті області з футзалу, який вже став традиційним і проводиться у Кропивницькому з листопада до кінця березня. Ці фактори не дозволили бути команді у достатній кондиції. За такого стану, в якому були наші спортсмени, вони досягли надзвичайно хорошого результату.

– Користувачі мережі Інтернет люблять залишати коментарі до статей. Не виключенням є статті про новини з приводу виступу спортсменів Знам’янського району. Інколи безпідставно критикують. Як Ви відноситеся до подібних коментарів?
– Що можна сказати з даного приводу? Краще процитую американського письменника Елберта Хаббарда «Для того, щоб уникнути критики, треба нічого не робити, нічого не говорити і ніким не бути». Негативно ставлюсь до коментарів, автори яких ховаються за придуманими «ніками». Не варто за «ніками» ховатися. Критик повинен бути готовий і здатний у будь-який момент на першу вимогу зайняти місце критикованого ним і виконувати його справу продуктивно і компетентно; в іншому випадку критика є безпідставною.

Офіційний сайт ФК “Буревісник”

 12 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні