Молодіжні склади “Олімпіка” будуть дискваліфіковані до кінця сезону

UPLЦя історія розпочалася у березні 2015-го року. Оцінюючи перспективність молодіжних складів команд УПЛ, ми звернули увагу на одну дуже «талановиту», як пізніше з’ясувалося команду.

U-19 донецького Олімпіка завершив сезон 2014-15 із різницею мячів «мінус 63». Усі споглядали за тим як  Олімпік пропускає по шість-сім-вісім мячів за гру, а ряд гравців просто не хотіли грати у футбол. Згодом один професійний гравець букмекерських контор порадив подивитися на ці результати під інших кутом…  У програми Профутбол не залишалося сумнівів, що молодіжний Олімпік грає на контору. Пропонуємо вам ще раз згадати моменти славнозвісного матчу Карпати – Олімпік.

Профутбол був упевнений у своїй правоті та пішов у відкритий конфлікт, розуміючи, що розмова про справедливість із українськими футбольними чиновниками у 99.9% випадків – марна трата часу. За нашими оцінками, упродовж 2015 року U-21 та U-19 Олімпіка зіграли більше 10 матчів із фіксованим результатом (*це не враховуючи ігор основного складу, таких як легендарна Олімпік – Металіст). Матчів із однаковими симптомами – аномальними рухами ставок (особливо, на тотал голів), купа пропущених мячів на останніх хвилинах, з пенальті, з пенальті на останніх хвилинах.

КДК застосував санкції до молодіжних команд Олімпіка за матчі з фіксованим результатом. За нашою інформацією Ю-19 і Ю-21 будуть дискваліфіковані щонайменше до кінця цього сезону. Клуб буде оштрафовано. Офіційного підтвердження поки ще не має. Будемо стежити за розвитком ситуації.

footballhub.com.ua

 18 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні