Головний тренер СК “Дніпро-1” прокоментував матч з “Інгульцем”

MihalenkoГоловний тренер СК “Дніпро-1” Дмитро Михайленко в інтерв`ю клубній прес-службі підвів підсумки переможного матчу проти “Інгульця” (2:1) .

– Наш сьогоднішній суперник показав гру належного рівня, вони вже готові грати матчі весняної частини чемпіонату, вони було у повній бойовій готовності. Ми, у власну чергу, не готувалися до матчу цілеспрямовано, а ми ведемо підготовку до чемпіонату, а ми розпочинаємо офіційні матчі пізніше, тому наш фізичний стан поки що не оптимальний і ми зараз працюємо над іншими якостями. Якщо казати по самій грі, то сподобалися самовіддача, інтенсивність, боротьба, нам поталанило із погодою, поле було у якісному стані – зіграли на свіжому повітрі, адже не хотілося залазити у манеж. З нашого боку були хороші відрізки, хоча були і помилки. У нас був не самий оптимальний склад, дехто грав не на рідних позиціях. Сподобалося, що витримали темп до кінця, особливо в заключні хвилини, коли суперник став більше грати вперед і спрямовувати м’яч у наш штрафний майданчик, тому гру ми занесемо нам в актив і психологічно задоволені, що перемогли.

– Як вам сьогоднішня гра Віталія Кірєєва?
– Він переживав непростий період, зараз добре працює, старається і ці голи повинні додавати йому впевненості. Ми все це бачимо, довіряємо йому і розраховуємо на нього, тому задоволені тим, що він забив не тільки з пенальті, а і хороший гол з гри. Крім того, він добре працював і рухався – він молодець.

– Президент «Інгульця» Олександр Поровознюк високо оцінив дії СК «Дніпро-1», але при цьому арбітр багато не зарахував сьогодні голів суперника. Це так добре діяв захист нашої команди, чі помилялися форварди петровців?
– Якщо ми йому подобаємося, то це, безумовно, для нас комплімент. А щодо голів, які вони забивали після свистків, то тут потрібно сідати і дивитися, адже все було динамічно і зараз коментувати це важко. Але будь-яка позитивна оцінка для нас приємна.

Прес-служба СК «Дніпро-1»

 31 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні