Головна » Прем'єр-Ліга » Комітет арбітрів налякало порушення правил нападником “Олександрії”

250f59Комітет арбітрів ФФУ на своєму офіційному сайті оприлюднив оцінку дій арбітра Сергія Бойка при вилученні Артема Сітала в матчі “Олександрія” – “Чорноморець”.

“Рішення винести червону картку гравцю № 18 господарів (Сіталу) було правильним. Йдеться про серйозне ігрове порушення. Гравець № 18 господарів, не маючи жодного інтересу грати у м’яч, прямою ногою, як молотом, завдає удару супернику, футболісту № 21 гостей, у підйом його ноги. Йдеться про особливо тяжкий випадок та агресивність.

У відповідності до Правила 12 та методичних рекомендацій УЄФА, це рішення є правильним”, – зазначає комітет.

Нагадаємо, що з трактуванням данного епізоду зовсім не погоджується екс-арбітр ФІФА Мирослав Ступар, який вважає, що ситуація, як максимум, змушувала Бойка попередити форварда “Олександрії”.


загрузка...
error: Копіювання заборонено!