Молодіжка “Олександрії” відібрала очки у ровесників з “Динамо”

fc_olexand10 березня відбувся матч 23-го туру чемпіонату U-21, в якому київське «Динамо» зіграло проти «Олександрії» у манежі навчально-тренувальної бази «Динамо» в смт. Чапаївка.
Рахунок був відкритий уже на 10-й хвилині гри. Після подачі кутового Олексій Зінкевич головою поцілив у центр воріт київського «Динамо» та вивів свою команду вперед.
Чудовий шанс відзначитися у воротах Дмитра Рудика був у Георгія Цитаїшвілі на 16-й хвилині поєдинку, але шкіряний зрадливо влучив у стійку воріт. Після удару Владислава Алексєєва на 29-й хвилині м’яч опинився в руках голкіпера команди суперника. Декілька ударів по воротах «Олександрії» завдавав Ахмед Алібеков, але м’яч то пролітав повз ворота, то голкіпер парирував удар.
Більше у першій половині гри голів не було. Таким чином, на перерву команди пішли із рахунком 0:1 на користь «Олександрії».
На 48-й хвилині гри Євгеній Смирний заробив пенальті для київського «Динамо» – і Ахмед Алібеков, який протягом першого тайму намагався відзначитись у воротах «Олександрії», впевнено реалізував 11-метровий удар, влучивши у лівий верхній кут воріт Дмитра Рудика. Так, «Динамо» зрівняло рахунок на табло – 1:1.
У другій половині гри «Динамо» мало декілька хороших моментів, аби вийти вперед. На 61-й хвилині Віталій Миколенко головою пробив по воротах «Олександрії» після подачі кутового. Трохи більше влучності – і «Динамо» відзначилося б чудовим голом. Був дальній удар у виконанні Георгія Цитаїшвілі, але неточний. На 76-й хвилині Назарій Русин, невдало пробивши, не використав вихід один на один із голкіпером команди з Олександрії. Гра завершилась із встановленим на 48-й хвилині поєдинку нічийним рахунком – 1:1.

Чемпіонат U-21. 23-й тур. «Динамо» – «Олександрія» – 1:1 (0:1)

10.03.2018. Манеж НТБ «Динамо» в смт. Чапаївка

«Динамо»: Володимир Маханьков, Данило Карась, Віталій Миколенко, Карлос Самбрано, Артем Шабанов (Владислав Дубінчак, 46, Богдан Лєднєв, 75), Євгеній Смирний, Максим Казаков (К), Ахмед Алібеков (Сергій Булеца, 59), Георгій Цитаїшвілі, Владислав Алексєєв (Назарій Русин, 46), Роман Вантух.

«Олександрія»: Дмитро Рудик, Василь Луців (Назар Хрієнко, 88), Олексій Зінкевич (Маркіян Пиріг, 77), Вадим Гранчар, Сергій Русьян (Орест Ткачук, 69), Олександр Пастухов (Іван Тищенко, 60), Владислав Шкіндер, Владислав Бабогло, Іван Гура, Іван Гаврушко (К), Вадим Вітенчук (Денис Сотніков, 90).

Голи: Ахмед Алібеков (48, пенальті) – Олексій Зінкевич (10)

Офіційний сайт ФК «Динамо» Київ

 8 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні