У Знам’янці змагалися бійці з панкратіону

pankrationТрадиційний турнір із панкратіону зібрав 1 лютого у Знам’янській ДЮСШ окрім господарів спортсменів із Кіровограда, Долинської та Новгородки. Всього, за результатами поєдинків було розіграно 92 медалі: 35 спортсменів посіли перші місця, 35 – другі та 22 отримали «бронзу».

66 учасників молодшої та середньої вікової категорії (до 16 років) змагалися за медалі у чотирьох традиційних версіях: Панкратіон-Традішн, Грепплінг-Гі, Грепплінг-Ноу-гі та Панкратіон-Фул. Але цей день приніс не лише яскраві перемоги, а й особливі нагороди та звання.
Тренеру знам’янських спортсменів Олексію Слуцькому за підсумками останньої атестації було вручено чорний пояс другого дану, а його колезі з Долинської Андрію Токарю – чорний пояс першого дану. Вихованець клубу «Піт-Файтер» 12-річний Васіф Мусаєв (м. Знам’янка) удостоївся звання «Кращий спортсмен року».

Свою майстеність він вкотре довів, здобувши на турнірі аж два «золота» та кубок зі званням «Кращий у розділі Традішн». Такий же кубок було вручено Олександру Білошистому (Новгородківський СПК «Егіда»). Костянтина Шульгу (обласна федерація бойового самбо, м. Кіровоград) було визнано кращим у розділі Панкратіон-Фул. Денис Цветков (ДЮСШ, м. Долинська), Богдан Прозоров (обласна федерація бойового самбо, м. Кіровоград) та Максим Прохор (ДЮСШ, м. Долинська) вибороли кубки «Кращий у розділі Грепплінг-Гі». Нагороду в номінації «Кращий поєдинок» по праву присудили Юрію Поліщуку (клуб «Піт-Файтер», м. Знам’янка).
Подякою Федерації панкратіону України було нагороджено Ігоря Матвєєва, батька одного з вихованців, незмінного спонсора клубу «Піт-Файтер».
Загалом, змагання пройшли вдало і порадували численних глядачів цікавими поєдинками.

 24 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.