Екс-воротар “Зірки” перейшов до “Сент-Трюйдену”

BerezovckiyВоротар “Льєрса” Ігор Березовський на правах оренди перейшов у клуб другого бельгійського дивізіону “Сент-Трюйден”, повідомляє 7sur7.be.

24-річний голкіпер виступав у складі аутсайдера вищої бельгійської ліги минулого сезону, однак у цьому програв конкуренцію сербу Бобану Байковичу і провів у чемпіонаті Бельгії всього 8 матчів.

Березовський Ігор народився 24 серпня 1990 року у Кіровограді. Влітку 2010 року підписав контракт з київською «Оболонню». До цього був гравцем кіровоградської «Зірки». Ігор дебютував за «Оболонь» 9 квітня 2011 вийшовши на заміну на 73-й хвилині замість травмованого Олександра Рибки в матчі з «Шахтарем». До кінця матчу кілька разів рятував команду від пропущеного м’яча. В результаті матч закінчився перемогою – 1:0.  У 2013 році головний на той момент тренер «Фулхема» Мартін Йол бачив у ньому заміну сорокарічного Марку Шварцеру, називаючи його гравцем майбутнього. Догравши до кінця 2012 року в 2013 році перейшов в польську «Легію». Але не зумівши закріпитись в основі і не зігравши жодного матчу покинув клуб. Наприкінці липня 2013 підписав контракт з бельгійським «Льєрс» за схемою 3 + 1 .

 22 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.