Кропивницький «Золотой Век-2» зазнав розгрому у Запоріжжі

basketЗапорізький «Металург» на власному майданчику завдав команді Андрія Бабенка прикрої поразки – 105:63 (27:20, 28:16, 30:18, 20:9).

Зважаючи на те, що переглянути гру улюбленої команди наживо вболівальники «Золотого Века» не мали можливості, а статистика гри все одно не дасть вичерпну оцінку подіям, які відбувалася на майданчику, відразу після матчу ми попросили пролити світло на деталі поєдинку, а також проаналізувати гру своєї команди одного із лідерів «Золотого Века-2» Владислава Лукінського.

– Ми важко входили в гру. В залі було дуже жарко, до чого нам довелося призвичаюватися. Ще у першій чверті в одному із ігрових епізодів зазнав травми Руслан Фортуна, який у боротьбі з суперником розсік чоло. Лікарі заборонили йому продовжувати гру. Звісно, участь у завтрашньому поєдинку Руслана тепер також під великим питанням. У першій половині зустрічі Женя Мутель заробив п’ять фолів і теж вибув з гри. Зважаючи на те, що в Запоріжжя нас приїхало усього десятеро, варіантів для ротації фактично не залишилося. За таких обставин нас вистачило на п’ятнадцять хвилин повноцінної боротьби, після чого у грі команди почалися провали.

Звісно, не варто також списувати із рахунків і те, що на команді позначилася і дорога, адже ми приїхали у Запоріжжя в день гри. Завтра намагатимемося зачепитися за результат, хоч суперник і переважає нашу команду в зрості та досвіді. Незважаючи на це, ми все одно боротимемося до кінця, – розповів Владислав Лукінський, який, відзначимо, разом із Олександром Петровим (дабл-дабл – 27 очок, 10 підбирань) став найрезультативнішим гравцем суботньої гри у складі «Золотого Века-2», оформивши дабл-дабл (18 очок, 12 підбирань).

Нагадаємо, завтра команди проведуть другу гру туру. Початок зустрічі о 12:00.

Прес-служба БК «Золотой Век»

 12 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні