Молодіжка “Зірки” перемогла “Інгулець-2” (+фото)

2018-01-24-4Сьогодні у селі Володимирівка (Петрівський район, Кіровоградська область) відбувся товариський матч “Інгулець-2” (Петрове) – “Зірка” (U-21) (Кропивницький).

У складі «зіркових» було кілька потенцйних новачків, котрі загалом справили непогане враження. На початку зустрічі один з них віддав хорошу прострільну передачу з правого флангу в центр штрафного майданчика. Там, на передачу відгукнувся Максим Авер’янов, але з його ударом у нижній ближній кут упорався голкіпер наших суперників.
Загалом, практично протягом усього матчі першим номером діяли «жовто-червоні». Гості провели більше атак, створили більше моментів, у цілому тримаючи гру під своїм контролем. У середині першого тайму м’яч улучив у руку захиснику господарів у штрафній, але арбітр пенальті не призначив. Згодом, Владислав Клочан головою зумів уразити ціль, але це взяття воріт рефері не зарахував через положення поза грою.
Після цього в атаці дещо активізувався «Інгулець-2». Спочатку Максиму Татаренку довелось демонструвати свою реакцію, рятуючи ворота після удару гравця на перегляді «Інгульця-2». За кілька хвилин господарі виконали кілька прострільних передач до нашого штрафного майданчика, але з ними захисники «Зірки» U-21 впорались.
Наприкінці першої половини зустрічі можна пригадати класний па від одного з гравців на перегляді, в розріз на Максима Авер’янова, котрого буквально на кілька миттєвостей випередив воротар і не дав дістатися до м’яча. Опісля, була ще одна гостра флангова передача, котру замикав Владислав Клочан, але після його удару м’яч буквально в кількох сантиметрах розминувся зі стійкою. А насамкінець Максим Авер’янова заробив небезпечний штрафний, котрий узявся сам і виконувати, але його удару метрів з 18-ти забракло влучності.
Другий тайм розпочався в неквапливому темпі, хоча в кропивничан і надалі виникали моменти для голу. Спочатку можна відзначити хорошу позиційну атаку, котру вриванням з флангу й чи то прострілом, чи то ударом у ближній кут завершував один з потенційних новачків, котрий буквально щойно з’явився на заміну. А вже наступна схожа атака завершилась голом. Павло Замуренко отримав м’яч на лівому краю штрафної, звідки зряче пробивав у дальній кут. Голкіпер «Інгульця» зреагував на цей постріл, хоча відбив м’яч прямо перед собою. Та на добиванні першим опинився Дмитро Касімов, котрому не склало труднощів забити вже практично в порожні ворота.
Забитий м’яч дещо заспокоїв гру, але за такий спокій «зіркові» могли поплатитися вже в самісінькій кінцівці поєдинку. Добре, що на удар з близької відстані Марк Медведєв, котрий у перерві замінив Максима Татренка, зреагував.
Отож, у підсумку підопічні Миколи Лапи здобувають перемогу над представником другої ліги, «Інгульцем-2». Наступний товариський матч наші молоді футболісти проведуть в Олександрії, де протистоятимуь місцевій молодіжній команді. Ця гра запланована на суботу, 27 січня.

«Інгулець-2» (Петрове) – «Зірка» U-21 (Кропивницький) – 0:1 (0:0).
24 січня 2018 року (середа). Початок о 16:00. Володимирівка. Стадіон імені Олександра Поворознюка. 50 глядачів. -8 С. Товариський матч.
Арбітр: Кіяшко Артур (Кривий Ріг).
Асистенти арбітра: Левченко Максим (Кривий Ріг), Чеголя Владислав (Кривий Ріг).
«Інгулець-2»: 20. Гурідов Максим (12. потенційний новачок, 31; 79. Черниш Дмитро, 62), 6. Король Іван (87. Росляков Владислав, 46), 2. Зіпцер Антон (к/к), 99. Глоба Андрій, 77. потенційний новачок, 13. потенційний новачок, 44. потенційний новачок, 70. потенційний новачок, 92. потенційний новачок, 22. потенційний новачок, 37. потенційний новачок. Головний тренер: Федорко Микола.
«Зірка» U-21: 12. Татаренко Максим (74. Медведєв Марк, 46), 39. Мачелюк Артем, 58. потенційний новачок, 53. Байдалук Ігор, 95. Куцев Євген, 24. Авер’янов Максим (к/к), 70. Клочан Владислав, 75. потенційний новачок (63. потенційний новачок, 46), 68. потенційний новачок, 86. потенційний новачок (37. Касімов Дмитро, 57), 94. потенційний новачок (16. Замуренко Павло, 46).
Гол: 0:1, Касімов Дмитро (63).
Попередження: Глоба Андрій (30), Куцев Євген (54).

2018-01-24-1

2018-01-24-3

2018-01-24-5

2018-01-24-7

Офіційний сайт ФК “Зірка”

 14 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні