Максим Козловець: У «Золотого Века» дещо інший стиль гри

KozloveczMVP недільного поєдинку проти «Маріуполя» гравець БК «Золотой Век» Максим Козловець (дабл-дабл – 34 очки, 10 підбирань) розповів про свою адаптацію у новому клубі, а також поділився враженнями від двох перших ігор у 2018 році.

– Завжди складно вливатися у новий колектив по ходу сезону. Команда вже зігралася, а я прибув у розташування клубу значно пізніше. Але зараз уже все добре. Хлопців усіх знаю, проти багатьох раніше доводилося грати. У «Золотого Века» дещо інший стиль гри, ніж я грав раніше. По ходу довелося перелаштовуватися. Але сьогодні вже вдалося зіграти більш-менш нормально, – сказав Максим і відзначив, що команда вдало грає у нападі, а також багато працює над покращенням власної гри у захисті.

– Вдома багато забиваємо, у атаці все добре виходить, а от у захисті у нас ще виникають проблеми. Пропускаємо багато легких м’ячів у простих ситуаціях. Але ми над цим працюємо. Тому, думаю, з часом нам вдасться покращити свою гру і у цьому компоненті. Головне зараз якомога краще підготуватися до плей-офф. Ігор у чемпіонаті багато, тому продовжуватимемо працювати над собою у кожному наступному матчі.

Прес-служба ФБКО

 25 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні