Капітан «Золотого Века»: Нам не вистачало Олександра Дробязка

SosoyКапітан «Золотого Века» Богдан Сосой поділився враженням від стартових поєдинків у новому році, а також розповів про те, як саме команда готується до складних виїзних ігор проти миколаївського «Ніко-Баскета».

‒ Тренер відпустив нас додому на п’ять днів ‒ зустріти новорічні свята. Після чого уже третього січня ми зібралися у Кропивницькому і розпочали підготовку до ігор з «Маріуполем» у чемпіонаті. У першу чергу працювали над фізичною готовністю. Втім, поки ще ми не повністю увійшли в ігровий тонус. До того ж через хвороби і травми у нас випало кілька провідних гравців, ‒ розповів Богдан і додав, що за тиждень до ігор у Миколаєві основну увагу команда приділить фізичній підготовці й вправам на швидкість, а також попрацює над тактикою.

‒ У матчах проти «Маріуполя» нам періодично вдавалося діяти на високих швидкостях. Проте коротка лавка запасних все ж таки давалася взнаки, а тому моментами команда фізично «підсідала».

А у другій грі туру, за словами капітана, «Золотому Веку» не вистачало Олександра Дробязка, який травмувався у першому поєдинку проти азовців.

‒ Звісно, у неділю нам не вистачало Олександра Дробязка. Саша завжди створює тиск на суперників під кільцем, чудово вибігає у відрив, пришвидшується. Якби він був у строю, у нас було б значно більше можливостей для ротації. Відповідно, тоді і навантаження на того ж Сергія Юрченка і Славіка Моторчука було б не таким великим, ‒ констатував гравець «Золотого Века».

Щодо наступного туру чемпіонату, в якому «Золотой Век» на виїзді протистоятиме лідеру групи миколаївському «Ніко-Баскету», Богдан Сосой зазначив наступне:

‒ Нас чекає складний виїзд у Миколаїв. Втім, ми, як завжди, гратимемо виключно на перемогу. Ставимо перед собою лише найвищі завдання. Які б не були ігри та умови ‒ ми хочемо перемагати у кожному матчі.

Прес-служба ФБКО

 29 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні