Новачок «Інгульця»: Головне, щоб я був корисний для команди

PodnebennoiПерший зимовий новачок «Інгульця» В’ячеслав Піднебенной прокоментував свій трансфер та розповів про свої задачі в новій команді.

– В’ячеславе, коли виникла пропозиція перейти до «Інгульця»? Хто телефонував, пропонував цей трансфер?

– Розмова з Сергієм Дмитровичем відбулася влітку, але на той момент в мене був діючий контракт з «Нафтовиком», тому домовилися що продовжимо розмову після літньо-осінньої частини чемпіонату. Також влітку вдалося поспілкуватися з Олександром Поворознюком.

– Кого вважаєте конкурентами в команді? Хто грав на вашій позиції в осінній частині чемпіонату?

– В «Інгульці» зібрався хороший колектив, кожен футболіст – особистість. На якій позиції мене буде бачити тренерський штаб, на тій і буду грати. Головне, щоб я був корисний для команди. Комфортно себе почуваю на позиції центрального півзахисника. У сучасному футболі гравець середини поля повинен однаково якісно грати як на руйнування, так і на створення.

– Для вас знайома схема в три центральних захисника, за якою грає «Інгулець»?

– Так, знайома. Раніше грав за такої тактичної схеми в «Нафтовику» в весняній частині чемпіонату. Ця схема дозволяє додати ширини атакувальним діям. При цьому центр поля залишається насиченим. І для гравців центру поля, де я і граю, це додає ще більше відповідальності.

– «Нафтовик» не пропонував продовжити контракт, який у вас закінчився наприкінці листопада?

– Звичайно, всі спілкуються коли закінчується контракт, але на той момент не було конкретики, адже ніхто не володів інформацією чи потрібен клуб спонсору. Тому домовилися спілкуватися в телефонному режимі.

– В попередньому клубі все настільки погано?

– Наскільки мені відомо, то ситуація стабілізувалася. Клуб буде існувати і це найголовніше.

– З ким із гравців «Інгульця» ви знайомі?

– Грали разом з Олександром Акименком в алчевській «Сталі» та з Олексієм Павельком в «Нафтовику». Та й в цілому знаю практично кожного у «Інгульці», адже не раз грали один проти одного.

ua-football.com

 9 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні