До поразки кропивницького «Золотого Века» призвело непрацююче табло

zolot-vek-comПо ходу зустрічі БК «Кремінь» – БК «Золотой Век» в залі кременчуцького клубу перестало працювати електронне табло, що вплинуло на підсумковий результат гри. Про це заявила віце-президент Федерації баскетболу Кіровоградської області Людмила Сиділо.

«Команда впевнено лідирувала у матчі, аж поки у залі не перестало працювати табло. Звісно, гравців це дезорієнтувало. Після гри поспілкувалася з головним тренером «Золотого Века» Георгієм Ступенчуком, який сказав, що хлопці намагалися не зважати на ці труднощі і продовжували боротися за перемогу. Хоч я не розумію, як можна продовжувати грати, коли в залі не працює табло, а за часом слідкують із мобільного телефону? Ми вже висловили свої претензії Федерації баскетболу України. Завтра по приїзду команди надішлемо у ФБУ колективне звернення із проханням розібратися у цій ситуації. Там працював комісар зустрічі, судді. То ж ми чекаємо пояснень. При всій повазі до суперників, на сьогодні «Золотой Век» об’єктивно сильніший і допускати такі організаційні проблеми під час офіційних матчів на рівні вищої ліги просто неприпустимо», – наголосила Людмила Сиділо.

Нагадаємо, що вчора “Золтой Век” зазнав поразки з рахунком 82:87 (після першої половини матчу кропивничани перемагали з рахунком 53:37).

Прес-служба ФБКО

Читайте наші новини в соцмережах Facebook і Twitter.

 13 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні