Артем Полярус: Мета “Олександрії” – за підсумками першого етапу потрапити в шістку

polyarusПівзахисник “Олександрії” Артем Полярус поділився враженнями від поєдинку проти “Шахтаря”.

– Таких позитивних емоцій у вашій кар’єрі, напевно, ще не бувало?

– Траплялося всяке, проте два голи “Шахтарю” – безперечно, поки найбільш пам’ятна і яскрава подія в кар’єрі. Такий матч і така перемога дорого вартують. Почуття, які я відчував після гри, не передати словами.

– У ніч після гри не відразу вдалося заснути?

– (Посміхається). Є така справа. Після матчу поїхав додому, де чекали дружина і дитина. Поруч з ними миттєво перебудовуєшся на інший лад – і це допомагає відволіктися.

– Раз у вас так вдало склалося в матчі з “Шахтарем”, може, тепер Володимир Шаран буде використовувати вас в ролі нападника і надалі?

– Не знаю (Посміхається). Це вам краще в нього запитати. Але якщо говорити про поєдинок з гірниками, то у нас з’являлися вільні зони, за рахунок чого ми могли тікати в атаку. Більш того, у нас були передумови забити ще один м’яч.

– Після такої важливої ​​перемоги надолужувати згаяне в першому колі буде легше?

– Сподіваюся, переможна гра з чемпіоном послужить поштовхом і додасть впевненості в подальшому. Нам відступати нікуди. В осінній частині чемпіонату залишилося зіграти три матчі, в яких постараємося здобути максимум очок. У “Олександрії” є мета – за підсумками першого етапу потрапити в шістку, і ми будемо прагнути до її досягнення.

– Чим була викликана ваша заміна в другому таймі?

– Ще в першій половині гри трохи пошкодив гомілкостоп. Чи то підвернув його, чи то ще щось – сам не зрозумів. На другий тайм виходив з пухлиною на травмованій ділянці ноги. Тренер питав, чи зможу грати – і я відповів, що хвилин десять сил вистачить.

– Як себе почуваєте після декількох днів?

– Слава Богу, нормально. Біль відпустила.

– Підвищені преміальні за цей матч президентом клубу були обіцяні?

– Після гри він подзвонив тренеру, який передав нам його слова подяки. Зрозуміло, преміальні будуть, адже наш президент ніколи нас не ображає.

sport-express.ua

 11 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні