Презентували календар «Легкоатлетична слава Кіровоградщини»

blank_bitmapПрезентацію календаря «Легкоатлетична слава Кіровоградщини» провели представники Федерації легкої атлетики Кіровоградської області на спеціально скликаній прес-конференції.
У ній взяли участь президент Федерації легкої атлетики Кіровоградської області (ФЛАКО) Геннадій Заболотний, тренер вищої категорії з легкої атлетики Ігор Шостак, срібна призерка командного Чемпіонату України серед юнаків у стрибках у висоту Юлія Петренко, призер командного Чемпіонату України в бігу на 100 м Віталій Пархоменко.
Минулого року під егідою ФЛАКО було випущено дебютний календар. Таку успішну ініціативу вирішили продовжити. До нього увійшли кращі легкоатлети та тренери 2014 року Кіровоградської області.
«Це засіб пропаганди не лише легкої атлетики, але й масового спорту загалом. Ми сподіваємося, що він спонукатиме всіх до занять фізичною культурою, спортом, до ведення здорового пособу життя. Ми випустили 500 екземплярів, 300 з яких буде розповсюджено у навчальних закладах області» – зазначив Геннадій Заболотний.
Відбір кращих спортсменів було проведено на розширеному виконкомі ФЛАКО наприкінці минулого року. Кращих визначали у чотирьох номінаціях – юнаки, юніори, молодь і дорослі за результатами набраних рейтингових очок на офіційних чемпіонатах України, що проходили під егідою Федерації легкої атлетики України (ФЛАУ).
Завершилася презентація календаря автограф-сесією легкоатлетів.

Євген Савранський, сайт “Гречка”

 17 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.