«Колос» – володар Кубка Знам’янського району (+фото)

2017-11-04-0skСьогодні, 4 листопада, у селі Суботці відбувся фінал Кубка Знам’янського району з футболу «Колос» (Дмитрівка) – «Буревісник» (Богданівка).

Початок матчу пройшов за не значної переваги команди «Колос». У гравців богданівського «Буревісника» не все виходило у першій половині тайму. По при це команда «Колос» не створила моментів для взяття воріт. До середини першого тайму матчу богданівці вирівняли гру і на 25-ій хвилині після подачі Вадима Малого з кутової позначки міг відзначатися Євген Наводничий, але у нього не вийшов удар головою. Через вісім хвилин вже був момент у «Колоса»: нападник Вадим Воловик пробив поруч з дальньою штангою воріт богданівців. А на сороковій хвилині матчу півзахисник «Буревісника» Костянтин Самаіл влучив у штангу воріт суперника. Через дві хвилини «Колос» дав гідну відповідь: Олександр Ісаєв зі штрафного поцілив у створ воріт, але голкіпер суперника Олександр Шевцов парирував цей удар, а на добиванні Олександр Шевченко був не влучним. На останній хвилині тайму Вадим Воловик подачею з кутової позначки влучив у перекладину воріт «Буревісника».
На початку другого тайму зустрічі Костянтин Самаіл міг забити гол-шедевр: він п’яткою намагався поцілити у дальню дев’ятку воріт – трішки не точно. Через 10 хвилин Анатолій Волков головою пробивав по воротах богданівців, але їх виручив голкіпер. А на 72-ій хвилині матчу Євген Артьомов, замикаючи дальню штангу воріт «Буревісника», не влучив у ворота, відверто «вибачивши» суперника за помилку в обороні. Ще через кілька хвилин на допомогу богданівців прийшла перекладина їх воріт – це сталося після удару Романа Андрієнко зі штрафного.
Останні 7-9 хвилин матчу пройшли за повної переваги богданівського «Буревісника», футболісти якого значно додали у швидкості. Як наслідок їм вдалося створити пару напівмоментів, але жоден з них не реалізували. Найкращий момент мав Дмитро Базака, але ударом в упор не зумів переграти голкіпера «Колосу» Дмитра Пастернака. Ще в одному епізоді Вадим Малий пробив повз ворота. Тож в підсумку основний час зустрічі завершився внічию 0:0 і володар трофею визначався у післяматчевій серії пенальті. Перші шість ударів (по три від кожної з команд) були реалізовані, а от далі були три влучні постріли з чотирьох. Спочатку Сергій Костін програв дуель голкіперу «Колосу» Дмитру Пастернаку. Потім до «точки» підійшов сам голкіпер дмитрівчан, але він не зумів переграти свого візаві Олександра Шевцова. Андрій Сітніченко у вирішальному пенальті не влучив у створ воріт. За результатами серії пенальті (4:3) володарем Кубка району став дмитрівський «Колос».
На церемонії нагородження грамотами були нагороджені переможець змагань «Колос» (Дмитрівка), фіналіст – «Буревісник» (Богданівка) та півфіналіст – «Хлібодар» (Суботці). Також «Колос» отримав Кубок. Представник команди «Хлібодар» Олег Колюка від господарів футбольного поля вручив пам’ятний приз кращому гравцю фінального матчу, яким було визнано голкіпера «Колосу» Дмитра Пастернака.
Висловлюємо слова подяки за організацію умов для проведення фінального матчу Кубка району представнику команди «Хлібодар» Олегу Колюці.
Відзначимо, що змагання пройшли за підтримки Знам’янської районної федерації футболу (голова Олександр Володимирович Довженко) та відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської районної державної адміністрації (начальник Віта Григорівна Сидоренко).

2017-11-04-2

2017-11-04-4

2017-11-04-5

2017-11-04-6

2017-11-04-7

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації Віктор Слюсаренко

 15 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні