На Кіровоградщині відбувся перший етап чемпіонату України з футзалу

futzallПерший етап чемпіонату України з футзалу серед дівочих команд 2003-2004 р.н. приймав Світловодськ (Кіровоградська область) з 23 по 25 жовтня 2017 року.

У турнірі взяли участь чотири команди дівчат. Безперечним лідером виявилася команда “Енергія”-КДЮСШ №1 м. Черкаси, що вже кілька років поспіль є фаворитом на Всеукраїнській футзальній арені серед дитячих команд. Здобувши перемогу у перших двох матчах з командами “Жайвір” та “Власівчанка” у перший день змагань, дівчата забезпечили собі достроково путівку до наступного етапу і наступного дня підтвердили свій намір, обігравши одноліток з команди “Лідер” м. Кобеляки. Інтрига за другу путівку зберігалась до останнього матчу, адже для проходження далі “Жайвору” потрібно було перемагати господарок майданчику. Зібравшись, шполянки показали змістовний футзал, здобувши перемогу над “Власівчанкою”.

Отже, два колективи з Черкащини: “Енергія”-КДЮСШ №1 м.Черкаси та “Жайвір” м.Шпола, м.Тальне проходять далі до наступного етапу, де зустрінуться з кращими командами інших груп. Слід зазначити, що в цьому році вирішило взяти участь рекордна кількість команд – 35 з різних куточків України, саме тому чемпіонат України цього року вирішили проводити в кілька етапів.

http://champion.cherkassy.ua

 13 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні