«Інгулець-2» вдома не зумів перемогти команду «Миколаїв-2»

fc_Ingylets«Інгулець-2» у матчі 19-го туру групи «Б» Другої ліги у селі Володимирівка зустрічався з командою «Миколаїв-2».
Для команди «Інгулець-2» цей матч був першим під керівництвом нового наставника – Олександра Гуменюка. У звітному матчі господарі були підсилені кількома виконавцями з першої команди. Це стало можливим у зв’язку з перенесенням матчу «Жемчужина» – «Інгулець» на 14 листопада.
Перший тайм матч пройшов за рівної гри. Команди обмінялися небезпечними моментами, але їх втілити у забиті м’ячі не зуміли. На 18-ій хвилині матчу після подачі гравця гостей з лівого флангу господарів «врятувала» перекладина воріт. А на 22-ій хвилині зустрічі вже була небезпека біля воріт гостей – голкіпер Вадим Дмитроченко парирував потужний удар Джаби Фхакадзе з 16 метрів.
Зі стартових хвилин другої половини зустрічі перевагою володіли господарі. Після подачі Ігоря Коцюмаки його партнеру не вдалося замкнути дальню штангу воріт, адже на мить випередив захисник миколаївців і в падінні вибив «круглого». У середині тайму гості дещо вирівняли гру на полі. А на 85-ій хвилині матчу у ворота миколаївців міг влетіти м’яч після подачі від правої бровки , але не поцілили – 0:0.
У наступному турі, 4 листопада, «Інгулець-2» на виїзді зіграє з командою «Мир» (Горностаївка).

«Інгулець-2» – «Миколаїв-2» – 0:0
«Інгулець-2»: Гурідов, Світличний (Гамула, 67), Зіпцер, Медведєв, Коцюмака, Росляков, Глоба, Шишка, Бесараб (Нікулін, 80), Фхакадзе, Січінава (Кобуладзе, 60)
«Миколаїв-2»: Дмитроченко, Ляшевський, Скидан, Барський, Ізмалков, Чаус, Бессалов, Зайков, Вітенко, Бардадим (Морозов, 86), Барнор (Пасічник, 65)

Портал “Спортивна Кіровоградщина”

 15 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні