Захисник «Інгульця»: Сподіваємося, що збереться повний стадіон

fc_IngyletsІгор Кюцмака про відновлення після травми, програний матч «Металургу» та майбутній кубковий двобій з «Арсеналом-Київ».

Захисник «Інгульця» Ігор Коцюмака, який відновлюється після перелому носа у матчі з «Кремнем», зіграв за другу команду у рамках 12-го туру Другої ліги. На жаль, наша команда програла, тренерський штаб «Інгульця-2» було відправлено у відставку. У коментарі прес-службі ФК «Інгулець» 22-річний футболіст розповів про своє самопочуття, прокоментував матч проти «Металурга», а також розповів про очікування від Кубкового матчу проти «Арсенала-Київ», запланованого на 20 вересня.

«Після травми я вже тренуюся повноцінний тиждень. Почуваюся непогано, на гру з Запоріжжям поїхав, щоб набрати ігрові кондиції. При цьому хотів допомогти команді здобути позитивний результат, після чого в гарному настрої готуватися на кубкову гру з «Арсеналом». Чесно кажучи, в Запоріжжі відчував, що фізично непросто, адже два тижні без тренувань позначилися на моєму стані».

«Я б не сказав, що матч проти «Металурга» був непросто. Перший тайм супернику нічого не дали зробити, вони перейшли свою половину поля три рази. Ми ж не використали свої моменти в першому таймі, тому самі винні в остаточному результаті. Нам тренера відразу сказали, що легкої прогулянки не буде, якщо не заб’ємо ранній гол. І це навіть незважаючи на те, що грали проти явного аутсайдера. Для перемоги у нас було мінімум сім моментів, щоб відзначитися. У другому таймі ми кинули всі сили вперед і поплатилися за це двома голами в наші ворота … ».

Великі очікування півзахисник покладає на Кубковий матч з «Арсеналом-Києвом». «Ми професіонали своєї справи, для нас не має значення з ким і в якому турнірі грати. Нехай навіть це непереможний в цьому сезоні суперник. Ми повинні виходити і докладати всіх зусиль для отримання позитивного результату. До того ж хочеться реабілітуватися за поразку в третьому турі від «Арсеналу-Києва». Тим більше гратимемо перед нашими вболівальниками. Сподіваємося, що збереться повний стадіон і допоможе нам досягти позитивного результату, адже в цій грі нічиєї бути не може».

 7 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні