Володимир Шаран: Андрій Запорожан не міг нам допомогти

Sharan22Після матчу плей-офф раунду Ліги Європи “Олекасндрія” – “БАТЕ” підсумував гру і відповів на питання журналістів головний тренер української команди Володимир Шаран.

“Важко зараз ділиться враженнями про гру. Ми дуже вдячні вболівальникам за підтримку. Хотілося б бачити таку підтримку в чемпіонаті. Вдячний і хлопцям, які віддали всі сили для перемоги, а на нічийний результат однозначно ніхто не налаштовувався”, – заявив тренер “Олександрії”.

“До травми Гітченко ми не тільки не поступалися супернику, а в боротьбі і бажанні перевершували суперника і грали гостріше, нехай і не створювали багато моментів. Біля наших воріт теж не було багато моментів, але ця травма зіграла свою роль в цьому поєдинку”.

“Запорожан не міг нам допомогти, так що Банаду та Грицука опустили нижче, Пономар грав не на своїй позиції, тому і пропустили такі два необов’язкові м’ячі. Клас “БАТЕ” дався взнаки, адже майстерність є майстерність. Я маю на увазі флангові передачі, роботу з м’ячем і завершальну стадію. У Іванича є момент – він забиває. Тому “БАТЕ” і віддав за нього мільйон євро”.

sportarena

 14 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні