Як БАТЕ діставався до Олександрії?

bateФутболісти і тренерсько-адміністративний штаб БАТЕ прибули до місця своєї дислокації перед матчем у відповідь з української “Олександрією” в рамках раунду плей-офф Ліги Європи-2017/18. “Жовто-сині” заселилися в готель “Сапфір”, розташований в місті, який представляє суперник.

Шлях з Мінська виявився неблизьким. Перший етап – повітряний – пройшов швидко. О 9.00 літак CRJ-200, що належить авіакомпанії “Бєлавіа”, злетів у повітря, а через годину і двадцять хвилин приземлився в міжнародному аеропорту Кривого Рогу. Там нашу команду не затримали надовго. Швидко пройшовши всі формальності і отримавши багаж, члени делегації занурилися в автобус, де в результаті довелося провести чимало часу.

До речі, ще у вівторок в центральній Україні було жарко. Але сьогодні температура впала до 25 градусів з хмарністю. Правда, опадів поки не обіцяють.

Поїздка з аеропорту Кривого Рогу в Олександрію зайняла 2 години 45 хвилин. Добиратися довелося через Кропивницький: пряма дорога зовсім погана. Однак і обраний варіант маршруту видався стомлюючим: розігнатися не дозволяла якість полотна. Хоча, де можна, автобус прискорювався – благо допомагала машина супроводу. В дорозі “жовто-сині” дрімали, читали або спілкувалися.

Готель “Сапфір” розташована недалеко від в’їзду в Олександрію в досить тихому місці. Біля ганку трінадцатікратних чемпіонів Білорусі зустрічала знімальна бригада телеканалу “Футбол”, яка взяла експрес-інтерв’ю у нападника Віталія Родіонова.

Офіційний сайт ФК БАТЕ

 12 – загальна кількість переглядів, з них 1 перегляд (и, ів) сьогодні